Magazin
06 Oca 2024 11:06 Son Güncelleme: 06 Oca 2024 11:08

Karayipler'de uçak düştü: Oyuncu Christian Oliver ve 2 kızı hayatını kaybetti

Karayipler'de küçük bir uçağın düşmesi sonucu 51 yaşındaki oyuncu Christian Oliver, 10 ve 12 yaşlarındaki iki kızı ve uçağın pilotu hayatını kaybetti.

Karayipler'de küçük bir uçağın düşmesi sonucu dört kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin oyuncu Christian Oliver, iki kızı ve uçağın pilotu olduğu açıklandı.

CBS News haber sitesinin aktardığına göre, olaya ilişkin açıklama yapan Royal St. Vincent ve Grenadinler Emniyet Müdürlüğü, gerçek ismi Christian Klesper olan 51 yaşındaki oyuncunun 12 ve 10 yaşlarındaki kızları Madita ve Annik ile uçağın pilotu ve sahibi olan Robert Sachs'in yaşamını yitirdiğini bildirdi. Oyuncu Oliver'ın temsilcileri de oyuncunun ölümünü doğrulayarak "Düşüncelerimiz ve dualarımız, o, iki kızı ve ailesiyle" dedi.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI
Kazaya ilişkin açıklama yapan polis yetkilileri, uçağın 4 Ocak Perşembe günü öğleden sonra Petit Nevis kıyılarının yaklaşık 1,5 kilometre açığında okyanusa düştüğünü bildirdi. St. Lucia'ya gitmek üzere yolda olduğu belirtilen uçağın kalktıktan dakikalar sonra 'bazı zorluklar ile karşı karşıya kaldığı ve okyanusa çakıldığı' belirtildi. Kazanın ardından yerel balıkçılar ve dalgıçlar olay yerine geldi. Yetkililerin açıklamasına göre, dalgıçlar cesetleri sudan çıkararak sahil güvenlik ekiplerine teslim etti.

Uçaktaki dört kişinin ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından belli olacak. St. Vincent ve Grenadinler polisi de olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Doğu Karayip Sivil Havacılık Kurumu, CBS'e yaptığı açıklamada, 'mevcut durumda soruşturmaya yardımcı olması için bilgi toplama sürecinde olduklarını' kaydetti.