Gündem
30 Ara 2013 14:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:50

Karanlık Kurul işbaşında! Onlar hala camia deyip dursunlar!

Samanyolu TV'de ekrana gelen Şefkat Tepe dizisindeki Karanlık Kurul yine çok tartışılacak iddiaları gündem getirdi.

Samanyolu televizyonunun sevilen dizilerinden Şefkat Tepe'de dikkat çeken Karanlık Kurul'un bu haftaki bölümünde "hiçbir zaman bu kadar insanların birbirine düşürüldüğü ve ülkenin kaosa sürünlendiğine şahit olduğumuz hiç görülmedi" sözleri dikkat çekici..

Karanlık Kurul'da dikkat çeken başka bir nokta ise "paralel devlet" konusu. Kurul'da "paralel devlet" hakkında da ilginç detaylar yer alıyor...

İŞTE O ANLAR : VİDEO

"-Yönetenler ''paralel devlet'' diye ''camia'' ile uğraşırken, bizlerde örgütün paralel devletini gözlerden kaçırmış oluyoruz.  ''Onlar hala daha camia deyip dursunlar...''

İşte Karanlık Kurul'daki bazı konuşmalar...

Tebrikler tersli yoldaş. Yıllardır bu ülkenin ve camianın üzerine onlarca bitirme projesi uyguladık bir o kadar da operasyon yaptık ama hiçbir zaman bu kadar insaların birbine düşürüldüğü ve ülkenin kaosa sürünlendiğine şahit olduğumuz hiç görülmedi.

- Efendim biz terslilerin yolunu ve önünü açın hedef verin bir de bölge abisi olacaksınız garantisini verin görün bakın dünya litaratürüne geçecek ne operasyonlar yapıyoruz...

- Fitne fesadın alt yapısı fısıltı ile döşendi. Aralarının bozulduğunu artık sağır sultan bile duydu. Hazırladığımız zaman ayarlı bombaların devriye konması için tam vakti.

- Medyadaki cüce adamlarımızla camiayı yine hedefe oturttuk.  Bundan sonra ne olacak dizi filmi izler gibi izleyip zamanı geldiğinde öldürü balyozu indireceğiz. Ne idare edenler ne camia kalacak.

- Beyler camianın üzerine dahada gidilmesi için hazırladıoğımız kara propaganda içinde beyaz propaganda başlıkları:

Komplo peşindeler, Siyasete müdahale ediyorlar, Çete, abiler, gizli kardinal, vesayet kurma, taşeron örgüt, darbe gezmenin arkasında ve paralel yapılanma sık sık duyulacak bu söylemlerle camianın itibarları bitirilecek ve yokluğa mahkum ettirilecek..

Ayrıca asimetrik kara propagandayla hedef odağı haline getirilmeleri için operasyoncuların vicdanlarını rahatlatıcak, her yol mubah olucak fetvasıda alındı ''tersli yoldaştan''...

-Efendim: öldürücü balyozu indirme hazırlıkları tamamlanmak üzere. Kurumlarının üzerine gidilmesiyle başlayacak hamlemiz, sonra iş alemini korkutmayla devam edecek. Tabii CCK için tehlikeli olan ''dershanelerin süratle kapatılması'' olmazsa olmazımız. ''Bamtelini kesmek ve itibarını zedeleyecek'' videoların hazırlnaması uzman ekibimize verildi. Arap aleminden aleyhte açıklamalar yaptırılmasına çok özel bir ekip çalışıyor.

-Beyler, ''büyük ayı ve biraderler, uzun bacaklılar, sarışınlar'' için öenmli olan bu ülkede huzurun kaçması, kendi değerleriyle özüyle buluşmasının engellenmesidir. Camia bu açıdan bizim için en önemli sorundu. Halk Üzerinde çok tesirli olduğundan, diyalog, eğitim ve birleştirici yönüylede, halkı kendi öz değerleriyle buluşturuyordu.  Bundan sonraki hamlemiz: '' Bundan sonraki hamlemiz, ülkede seçimler birleştirici değil, ayrıştırıcı olacak.

-Efendim CCK, bu paralel yapılanma söylemlerini  gündemde tutmalı, dahada köpürtmeli ki, CCK paralel devlet yapılanmamazı daha da rahat bir şekilde yapalım diyor.

-Bu ara Bölgeden iyi vergi topluyoruz. Örgüte bağlı yapımızda görev yapacak kaymakam, valiler, başkanlar ataması bitmek üzere. konferanslarla bölge halkı bilinçlendirilip, yönlendirilmesi tamamdır.

-Efendim: hatta bölgede görev yapmak isteyenler, bize geliyor atamaları için. Yönetenler ''paralel devlet'' diye ''camia'' ile uğraşırken, bizlerde örgütün paralel devletini gözlerden kaçırmış oluyoruz.  ''Onlar hala daha camia deyip dursunlar''

-Bunların hepsi perdeleme, asıl olan efendim: Suriye ve Güney Kıbrıs'ta çok önemli petrol ve doğalgaz kaynakları var.