Polemik & Kulis
15 Mayıs 2013 15:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

KARAMEHMET SÖZÜNDE DURMADI, SHOW VE SKYTURK360'DA KRİZ PATLADI! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Mehmet Emin Karamehmet hapis kararının ardından topladığı kurmaylarına verdiği sözde durmayınca Show ve Skyturk360'da çalışanlar ayaklandı.

Çukurova Medya Grubu’na bağlı Show TV ve Skyturk360 aylardır ekonomik kriz içerisinde ve bu krizin en büyük faturasını çalışanlar ödüyor.

Çalışanlar bir taraftan ödenecek faturalar, diğer taraftan borçlar dolayısıyla evlerine gelen hacizlerle boğuşuyor.

Mehmet Emin Karamehmet  Pamukbank davasında aldığı mahkumiyet kararının ertesinde iki kanalın kurmaylarını toplayarak bir durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıya Show TV anchormani Ali Kırca ve Show TV Haber Dairesi Başkanı Tuba Atav katıldı. Kahvaltılı toplantıda Karamehmet çalışanların bu durumuna çok üzüldüğünü belirterek içeride biriken iki aylık maaşın en geç ayın 13’ünde yatırılacağını söyledi.

Ancak bu sözün üzerinden iki gün geçtiği halde hala maaşların yatırılmaması çalışanları çileden çıkarttı.Show TV çalışanları işi yavaşlatma kararı aldı. Muhabir ve kameramanlar habere çıkmazken haber bülteni için ise sadece ajanslardan haber yapılıyor.

Skyturk 360 çalışanları ise İnsan Kaynakları birimi ile görüşerek maaşlarının ödenmemesi halinde hukuki yollara başvuracaklarını dile getirdi.

Gelişmeler Medyaradar’da olmaya devam edecek...

MEDYARADAR/ÖZEL