Karakomik Filmler 2'nin galası yapıldı

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Karakomik Filmler 2: Deli ve Emanet'in galası dün akşam gerçekleşti.

Karakomik Filmler 2'nin galası yapıldı - Sayfa 1

Karakomik Filmler serisinin ikincisi, Karakomik Filmler 2: Deli ve Emanet'in galası geçtiğimiz akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde yapıldı.


18
Karakomik Filmler 2'nin galası yapıldı - Sayfa 2

17 Ocak'ta gösterime girecek filmin galasına, filmin oyuncularından Cem Yılmaz, Özkan Uğur, Cem Davran, Özge Özpirinçci, Celil Nalçakan, Büşra Develi ve Çağlar Çorumlu gibi isimler katıldı.


28
Karakomik Filmler 2'nin galası yapıldı - Sayfa 3

"Bu filmi milyonlara yönelik yapıyoruz"

Sanat dünyasının birçok isminin katıldığı gala öncesinde Cem Yılmaz, "2018 yılının sonbaharında çektiğimiz Karakomik Filmler'in ikinci serisinde Deli ve Emanet'in oyuncu kadrosu olarak sizlerle beraberiz. Birazdan filmimizi izleyeceğiz. Çok mutluyuz. Çok heyecanlıyız. Dün çok dar bir kadroyla, yaklaşık 30 kişilik kadroyla filmi izledik. Çok güzel reaksiyonlar aldık. Çok kalabalık bir kadroyuz. Çok kıymetli oyuncu arkadaşlarım var. Bu oyuncu kombinasyonunda ilk defa bir araya gelen durumlarımız oldu. Neticeden çok mutluyuz. Çok heyecanlıyız. Çok iyi oluşmuş bir kadro bu. Arkadaşlarımla birlikte, gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

38
Karakomik Filmler 2'nin galası yapıldı - Sayfa 4

Karakomik Filmler'in ikinci serisiyle ilk serisi arasındaki farkın ne olduğu sorulduğunda ise ünlü komedyen, "Geçen seneki filmi biz yüz binlere hitap etmesi üzerine kurgulamıştık. Bu sefer milyonlara hitap etmek istiyoruz. Türkiye’nin en önemli oyuncularından oluşmuş bir film bu. Gerçekten arkadaşlarımla, büyüklerim ve küçüklerimle beraber böyle bir işin içinde olduğum için gurur duyuyorum." dedi.


48