Karahan Çantay'ın kardeşi isyan etti: Üzülüyoruz

Karahan Çantay'ın kardeşi Erinç Çantay, "Vefat etmeden önceki akşam görüştük. Biz birbirimizle çok bağlıydık. Söylendiği ile hiç alakası yok. Çok yakındık ailece hepimiz. Yazılanlar için de çok üzülüyoruz" diye konuştu

Karahan Çantay'ın kardeşi isyan etti: Üzülüyoruz - Sayfa 1

90'lı yılların ünlü isimlerinden olan Karahan Çantay, hayatını kaybetti. Çantay'ın vefatı bir hemşirenin eski mankenin çalıştığı okulun Facebook grubunda yazdığı notla ortaya çıktı. 

Tayland'da geçirdiği motosiklet kazası sonucu vefat eden 48 yaşındaki Karahan Çantay'ın cenazesinin Türkiye'ye getirilmesi için başkent Bangkok'taki işlemler tamamlandı. Çantay'ın cenazesi, THY'nin Bangkok- İstanbul seferini yapan TK 69 sefer sayılı uçağıyla yurda getirildi.



19
Karahan Çantay'ın kardeşi isyan etti: Üzülüyoruz - Sayfa 2

Saat 05.30'da İstanbul Havalimanı'na inen uçaktaki cenaze, işlemlerin tamamlanmasının ardından otopsi için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

1995 yılında Mr. Turkey yarışması birincisi seçilen eski manken ve oyuncu Karahan Çantay'ın cenazesinin, Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.



29
Karahan Çantay'ın kardeşi isyan etti: Üzülüyoruz - Sayfa 3

Karahan Çantay'ın Taylandlı arkadaşı Sira Kulsrethsiri'nin de Türkiye'ye geldiği öğrenildi.



39
Karahan Çantay'ın kardeşi isyan etti: Üzülüyoruz - Sayfa 4

"BU AŞK HALA SÜRÜYOR"

Eski mankeni erkek kardeşi gibi gördüğünü ifade eden Kulsrethsiri, Çantay ve Chanya Ja Junso'nun birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınladı.

Gönderisine duygusal bir not düşen Sira Kulsrethsiri, şu ifadeleri kullandı:


Kadere inanır mısınız? Ben inanırım. Gurur duyduğum şey; onunla kız kardeşimin birbirlerine aşık olduğunu ve aralarından biri ölünceye kadar birlikte değerli zamanlar geçirdiğini görmek. Ve bu (aşk) hala sürüyor. Sonsuza kadar...



49