Televizyon
18 Eyl 2011 12:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:49

KARADENİZ'İN ÇILGIN KIZI KANALTÜRK EKRANLARINDA!

Kanaltürk'te canlı olarak ekrana gelecek olan Süreyya ve Dost Elver'in sunacağı Pürneşe programı milyonları ekrana kitlemeye hazırlanıyor.

Bu hafta Pazar günü 16.15 de Kanaltürk ekranlarında Karadeniz'in çılgın kızı Süreyya ve başarılı oyuncu Dost Elver in sunumuyla başlayacak olan Pür Neşe eğlence programı izleyicilerine sürprizlerle dolu renkli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Bulut İnşaat’ın ana sponsorluğunda ekranlara gelecek olan Pürneşe programının yapımcılığını Temas Medya Prodüksiyon üstleniyor. Programın bu haftaki konukları  Arabesk müziğin babası milyonların sevgilisi Müslüm Gürses ,Fatih Ahıskalı ve Bekir Ünlüataer’in öncülüğünde kurulan son dönemlerin başarılı şarkılarına imza atan Eşref Vakti Grubu, Arka Sıradakiler dizisine renk veren simalardan dizinin pamuğu İlhan tiplemesiyle Aytaç Er,  küçükken oynadığı Bücür Cadı dizisi ile de kalpleri fetheden Arka Sıradakiler dizisinin mahsun prensesi Eda tiplemesi Merve Erdoğan,dizide erkek Fatma Özge tiplemesiyle Sevda Dalgıç,dizinin sempatik yüzü Sadri tiplemesiyle Berkay Mercan yer alıyor.