Karadeniz, Marmara Denizi ve Akdeniz peş peşe depremle sarsıldı! İstanbul ve çevresine uyarı

Türkiye güne yine depremlerle uyandı. Karadeniz, Marmara Denizi ve Akdeniz peş peşe depremle sarsıldı. Karadeniz'deki deprem Samsun ve çevresinde, Marmara'daki deprem Bursa ve İstanbul çevresinde hissedildi. Akdeniz'deki deprem Muğla ve çevresinde sarsıntıya neden oldu. Marmara'daki deprem unutulan fayları yeniden hatırlattı. İstanbul ve çevresi için kritik uyarı geldi.

Karadeniz, Marmara Denizi ve Akdeniz peş peşe depremle sarsıldı! İstanbul ve çevresine uyarı - Sayfa 1

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Pazartesi günü yaşanan depremlerin ardından bölge beşik gibi sallanırken bugün Türkiye'nin birçok noktasında depremler yaşandı. Depremler unutulan fayları tekrar hatırlattı.

119
Karadeniz, Marmara Denizi ve Akdeniz peş peşe depremle sarsıldı! İstanbul ve çevresine uyarı - Sayfa 2

İlk deprem sabah saatlerinde Karadeniz'de yaşandı. Depremin merkez üssü Samsun'un Bafra ilçesi açıklarında yaşandı. Depremin büyüklüğü 3.8, derinliği 18.1 kilometre olarak açıklandı.

219
Karadeniz, Marmara Denizi ve Akdeniz peş peşe depremle sarsıldı! İstanbul ve çevresine uyarı - Sayfa 3

Bu depremden saatler sonra bu sefer Akdeniz'de bir deprem yaşandı. Deprem Muğla ve çevresinde hissedilirken depremin büyüklüğü 3.3 derinliği 6.9 kilometre olarak duyuruldu.

319
Karadeniz, Marmara Denizi ve Akdeniz peş peşe depremle sarsıldı! İstanbul ve çevresine uyarı - Sayfa 4

Korkutan deprem Marmara Denizi açıklarında meydana geldi. Marmara Denizi'ndeki deprem Bursa, Balıkesir, Tekirdağ ve İstanbul çevresinde hissedildi. Deprem 4.2 büyüklüğünde gerçekleşti.

419