Magazin
31 Ara 2010 10:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:55

KARADAĞLAR'IN SETİNDE YENİ BİR AŞK MI DOĞUYOR?

Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar'ın birlikte olduğu söylentilerine Şendil'den ucu açık yanıt geldi.

Karadağlar dizisinde set aşkı iddiası ortalığı karıştırdı. Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar'ın birlikte olduğu söylentilerine Şendil'den ucu açık yanıt geldi: Evet ya da hayır diyemem. Özel hayat sorularına cevap yok.

Show TV'nin iddialı dizisi Karadağlar'ın çekimleri Kazdağları'nda tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sette basın mensuplarını ağırlayan dizi ekibi, oturak aleminin çekimlerini gerçekleştirdi. Her hafta diziye damgasını vuran çengili sahnenin başaktörü yine Hatice Şendil oldu. Kırmızı renkteki çengi kıyafeti ve yaptığı dansla büyük dikkat çeken Şendil, çekimler sonrası özel hayatıyla ilgili de açıklamalar yaptı.

Gülhayat karakterini oynayan Hatice Şendil, dizide Selahattin'i canlandıran Burak Sağyaşar ile birlikte olduğu şeklindeki dedikoduları yanıtladı. Yaptığı ilginç açıklamayla kafalarda soru işareti bırakan ünlü oyuncu, 'Özel hayatımla ilgili asla konuşmuyorum. Evet veya hayır demiyorum. Günün birinde elbette beni biriyle çekeceksiniz. Ama o gün evlendiğim gün olacak' dedi. Şendil, evlenmeden sevgilisinin kim olduğunu asla açıklamayacağını da sözlerine ekledi.