Gündem
14 Oca 2012 21:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:13

KARACAN GRUBU'NDAN VATAN YAZARI ERCAN İNAN'IN YAZISINA YANIT!(MEDYARADAR/ÖZEL)

Karacan Grubu, Vatan yazarı Ercan İnan'ın "Bize bunu da yaşattın ya Ali Karacan" başlıklı yazısına cevap verdi.

ERCAN İNAN’IN YAZISINA YANITIMIZ  

13.01.2012 tarihinde Vatan Gazetesi’nde Ercan İNAN tarafından kalem alınan- (aldırılan); “Bize bunu da yaşattın ya Ali Karacan” başlıklı gazeteye icra işlemleri için gelindiği içerikli yazı gerçeklerden uzak, Karacan Ailesi üzerinde kamuoyu baskısı yaratmaya çalışarak,  hukuken kaybeden ve kaybetmeye yakın çevrelere menfaat temin etmeye yöneliktir… 

Gerçek durum şöyledir: Yazıda belirtilen icra işlemleri Ali Karacan tarafından hatır için verilmiş bir kefalet sözleşmesine dayanmaktadır. Bu sözleşmeyle ilgili protokol görüşmelerinin yapıldığı sırada ticari temayüllere aykırı şekilde Ali Karacan’a haber bile verilmeden icra işlemlerine başlanılmış olması tamamen kötü niyetli ve şov amaçlıdır. 

Söz konusu dosya, 10 yıl öncesine dayanan, tarafımızdan hatır için verilen kefaletin sonucunda meydana gelmiştir Karar hukuken kesinleşmemiştir ve  dosya tehiri icra talepli temyiz edilip, haciz kaldırılacaktır.

Karacan Grubu’nun ticari  itibari ile oynamak ve yazılara malzeme olmak için alelacele yapılmış olan bu işlem iptal ettirilecektir. Konu araştırılmadan kesinleşmemiş bir mahkeme kararını sütunlara taşımak, kötü  amaçlı yapılmış bir karalama kampanyasının ürünüdür. Burada varılmak istenen amaç, grubumuzu güçsüz gösterip hisselerimizi ucuza kapatmaktır. Ancak, asıl olan, bu yıpratma çalışmalarında perdenin arkasında kimlerin olduğudur. Bunu da kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz. 

Pek çok kez kamuoyu önünde beyan ettiğimiz üzere; Karacan Ailesi Milliyet ve Vatan ortaklığında ana sözleşmeden kaynaklanan tüm sermaye borçlarını yine bu sözleşmeye uygun olarak yerine getirmiştir. 

Karacan Grubu’nun kuru gürültülerden hiç etkilenmediğini ve maksatlı yazılara en ağır tazminat davalarını açacağını kamuoyuna duyururuz… 

Saygılarımızla 

KARACAN GRUBU

MEDYARADAR/ÖZEL