'Kara para aklamıyorum' dedi, çıplak poz paylaştı

'100 bin dolar kazanıyorum ama yetmiyor hedefim 1 milyon dolar' sözleriyle olay yaratan ve Türkiye'yi terk ederek yurt dışına yerleşen Merve Taşkın, kara para aklama iddialarıyla karşı karşıya kalmıştı. Taşkın çıplak pozuna yaptığı kara para yorumuyla şaşırttı.

'Kara para aklamıyorum' dedi, çıplak poz paylaştı - Sayfa 1

'100 bin dolar kazanıyorum ama yetmiyor hedefim 1 milyon dolar' sözleriyle olay yaratan ve Türkiye'yi terk ederek yurt dışına yerleşen Merve Taşkın, kara para aklama iddialarıyla karşı karşıya kalmıştı. Taşkın çıplak pozuna yaptığı kara para yorumuyla şaşırttı.

123
'Kara para aklamıyorum' dedi, çıplak poz paylaştı - Sayfa 2

Müstehcen pozları nedeniyle yargılanıp suçlamalardan beraat eden OnlyFans fenomeni Merve Taşkın bir süre önce Türkiye'yi terk ederek yurt dışına yerleşti.

223
'Kara para aklamıyorum' dedi, çıplak poz paylaştı - Sayfa 3

OnlyFans'tan ayda 100 bin dolar kazandığını ama yetmediğini, hedefinin 1 milyon dolar olduğunu söyleyerek dikkat çeken Merve Taşkın Bali'ye yerleştikten sonra "Kaçtı" iddiaları ortaya atıldı. 

323
'Kara para aklamıyorum' dedi, çıplak poz paylaştı - Sayfa 4

"KAÇMADIM"
"Türkiye'de bugüne kadar yaşadığım mahkeme olaylarına ve Türkiye'nin bana müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılarına dayanamadığım için ülkemden taşındım. Bu süreç boyunca bana her zaman destek olan herkese bir kez daha teşekkür ederim" diyen Taşkın, kaçmadığını dile getirmişti.

423