Medya
19 Ağu 2013 16:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:21

"KARA MELEK" HANGİ DİZİYLE EKRANLARA DÖNÜYOR?

Yıllardır hiçbir projede yer almayan güzel oyuncu Sanem Çelik ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Vatan gazetesinden Oya Doğan, Sanem Çelik'in ekranlara döneceği müjdesini verdi.

İşte o yazıdan bir bölüm :

Bu haberi duyduğumdan beri “Oh be’ diyorum. Çünkü Sanem Çelik’i izlemeyi çok özledim. Geçmişte yaşanan bir anlık duygusal kaçamağın bedelini bence çok ağır ödedi. Senelerce Amerika’da kaldı. Yüzünü unutturdu. Ama bu sene döndü. Önce Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde rol aldı. Şimdi de kasım ayında ekrana dönüyor. Filmde kasımda vizyona girecek. Yani hazır olun, Sanem Çelik kasımda büyük bir çıkarma yapacak.

Gelelim dizinin detaylarına… Süreç Film, Tayfun Güneyer’le yollarını ayırdıktan sonra bu sene iki dramayla ekranda olacak. Cumartesi ilkini yazmıştım. Gürkan Uygun’la Kaçak dizisinde eski bir polisin hikâyesini anlatacak. Dizi atv'de ekrana gelecek. İkinci işe gelince, bu kez bir aşkın intikamı için mücadele verilecek. Dizinin kod adı Attila İlhan’ın o şahane şiiriyle aynı, Tut ki Gecedir. Ancak adını değiştirmeyi planlıyorlar.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Murat Ünalmış ve Sanem Çelik rol alıyor. Dizi, yetimhanede yetişmiş Ali’nin Emir’i korumasıyla ailesine girmesini, o aileye hizmet edişini anlatıyor. Ancak mutlu aile tablosunu kardeş gibi büyümüş Ali ve Emir’in aynı kıza âşık olması bozuyor. Ali ağabeylik yapıp aşkından vazgeçiyor ama Sedef, Ali’nin yakınında olup onu Emir’e bırakmasının bedelini ikisine de çok ağır bir bedelle ödetiyor. Dizide zaten ondan sonra başlıyor. Bu aşkın intikamı Tut ki Gecedir’in fitilini ateşliyor.

Dizide Emir’e Oktay Kaynarca, Ali’ye Murat Ünalmış, Zeynep karakterine ise Sanem Çelik hayat veriyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Kayıp Şehir’den Elifcan Ongurlar, Uçurum’dan Dennise Capezza, Levent Ülgen, Nilüfer Açıkalın, Bülent Polat gibi isimler var. Yönetmeni henüz belli değil.