Gündem
02 Oca 2012 18:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:11

KAPLAN O SUÇLAMAYA SERT ÇIKTI! MEDYA DA HADDİNİ BİLECEK!

BDP Şırnak Milletvekili Kaplan beklenen açıklamayı yaptı. Kaplan, bakanları uyardığını itiraf etti. Daha sonra ise tehditler savurdu...

BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Bugün gazetesinde iddia edilenin aksine Uludere'de kaymakamın linç edilmesi girişimiyle ilgili azmettirici olmadığını, aksine kendisinin olayların büyümesini engellediğini ileri sürdü.

Olay yerinde çok büyük gerilim olduğunu ve sıkıntı yaşanmaması için hükümeti uyardığını anlatan Kaplan, orada kaymakama yönelik saldırıdan dolayı üzüldüğünü ve böyle bir şey beklemediğini söyledi.

Uludere'ye dışarıdan gelen kişilerin iftira niteliğinde beyanatlarda bulunduğunu anlatan Kaplan, bununla ilgili olarak avukatlarına gereken talimatları verdiklerini söyledi.

"MEDYA DA HADDİNİ BİLECEK"

Kaplan,"Benim olmadığım anda olay gelişti, duyar duymaz da müdahale ettim. Bunu bilip de beni azmettirici gösterenlerin de alnını karışlarım. Çocuk oyuncağı değil bu. Herkes haddini bilecek. Medyası da bilecek. Yetkilisi de bilecek,  hele iftiralar atanlar çok iyi bilecek. Orada 35 can gitmiş, bir katliam yaşanmış. Bu katliam yokmuş gibi kaymakama saldırı olayını ön plana çıkarıp bizi de azmettirici olarak göstermek tek kelimeyle aymazlıktır'' dedi.