Kanserli hücreleri 4 saat içinde yok ediyor! Tıp dünyasını heyecanlandıran meyve…

Kanser hücrelerini yok ediyor, obeziteyi önlüyor, kalbi koruyor, böbrek taşına fayda sağlıyor. Sonbahar meyvesi olan bu meyve tam bir şifa deposu… Yüksek miktarda lif içeriyor, halsizliği bitiriyor, enerji veriyor. K, E, C ve A vitaminleriyle B grubu vitaminleri tiamin, riboflavin ve piridoksin açısından oldukça zengin. Tam bir antioksidan deposu. Hekimlerin Piri olarak anılan İbn-i Sina'nın ‘Bunu yiyen hasta olmaz' dediği besinle ilgili bilim insanları şaşırtıcı bir gerçeği ortaya çıkardı…

Kanserli hücreleri 4 saat içinde yok ediyor! Tıp dünyasını heyecanlandıran meyve… - Sayfa 1

Binlerce yıl önce, hastalıkları iyileştiren doğal reçeteleriyle ünlü olmuş, Hekimlerin Piri olarak anılan İbn-i Sina, bazı besinlerin tüketilmesiyle doktordan uzak bir yaşamın mümkün olduğunu belirtmiştir. Tıp kitabında da hangi besinin hangi hastalığa iyi geldiğini tek tek sıralamıştır. İbn-i Sina'nın ‘Bunu yiyen hasta olmaz' dediği besinle ilgili bilim insanları araştırma yaptı ve kanserli hücreleri 4 saatte yok ettiği tespit edildi. İşte ayrıntılar...

116
Kanserli hücreleri 4 saat içinde yok ediyor! Tıp dünyasını heyecanlandıran meyve… - Sayfa 2

Ünlü hekim İbni Sina'nın, yaraları yıkamak için ve yanıkları tedavi etmek için kullandığı kızılcık meyvesinin bir mucizevi etkisi daha ortaya çıktı.

216
Kanserli hücreleri 4 saat içinde yok ediyor! Tıp dünyasını heyecanlandıran meyve… - Sayfa 3

ADETA VİTAMİN DEPOSU

Eski zamanlarda doğal ilaç niyetine kullanılan kızılcık, kırmızı renkli sonbaharın en faydalı besinlerindendir. Yüksek miktarda lif içerir ve tanelerindeki su miktarı yüksektir.

316
Kanserli hücreleri 4 saat içinde yok ediyor! Tıp dünyasını heyecanlandıran meyve… - Sayfa 4

Taze olarak tüketilebilen kızılcık, K,E,C ve A vitaminleriyle B grubu vitaminleri olan tiamin, riboflavin ve piridoksin açısından oldukça zengindir. Kızılcık, yüksek miktarda sodyum ve potasyum da içerir.

416