Magazin
06 Haz 2021 12:56 Son Güncelleme: 06 Haz 2021 17:34

Kansere yakalanan Arka Sokaklar'ın yıldızı konuştu

Geçen ay lenf kanserine yakalandığı duyuran, Arka Sokaklar dizisinde Volkan karakterine hayat veren Boğaç Aksoy "İkinci kemoterapi bitti. Bazı günler ağrılar dayanılmaz oluyor ama sonrasında toparlıyorum. Her şey yolunda gidiyor" dedi.

Ekranların sevilen ve en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar’da “Volkan” karakterini canlandırırken lenf kanserine yakalandığını öğrenen genç oyuncu Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabından paylaştığı cümleler ile rahatsızlığını duyurmuştu:

“Sevgili dostlarım, Maalesef uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylemek zorundayım ki lenfomaya yakalandım. Bir süre aranızda olmayacağım. En kısa zamanda ayağa kalkmak için her şeyi yapıyorum. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Aramalarınıza ve mesajlarınıza dönemeyebilirim, beni affedin.” 

 

Sosyal medyadan bilgi verdi

Sosyal medya hesabından paylaştığı şapkalı fotoğraf altına yazdığı cümlelerle durumu hakkında bilgi veren Aksoy, “Uzun süredir evdeyim, saçları kaybettim ve şapkayla kamufle ediyorum. Kemoterapiler zor geçiyor, ikinci kemoterapi bitti. 15 Haziran’da ise üçüncüsü var. Bazen ağrılarım dayanılmaz olabilir ama sonra toparlıyorum. Her şey yolunda ve ben iyileşmeye devam ediyorum. Attığınız mesajlar ve dualarınız için teşekkür ederim.”  

Yakışıklı oyuncunun hayranları paylaşımının ardından dualarla ona destek oldular.