Kansere, solunum hastalıklarına, kolesterole şifa! Yağının bir damlası bile çok faydalı…

Kansere karşı koruyor, adet sancılarına iyi geliyor. Solunum problemlerini çözmede birebir… Sindirim sistemini hızlandırıyor, mide ve bağırsak problemlerini gidermeye yardımcı oluyor. Vücut ağrılarına iyi geliyor. Damar sertliği ve pıhtılaşma riskini azaltıyor, kötü kolesterolü düşünüyor. Hipertansiyon riskini azaltıyor. Yağının bir damlası libidoyu artırıyor. İltihaplar için tam bir şifa. İşte eski çağlardan beri birçok kültürde şifa kaynağı olarak bilinen besinin faydaları…

Kansere, solunum hastalıklarına, kolesterole şifa! Yağının bir damlası bile çok faydalı… - Sayfa 1

Çok eski çağlardan beri birçok kültürde şifa kaynağı olarak bilenen bu bitki, çoğu hastalığı iyileştirme özelliğiyle ön plana çıkıyor. Uyarıcı, antioksidan, müshil ve anti-inflamatuar özellikleri ile bilinen bu besin, birçok kansere karşı koruyor. Vücut ağrılarına iyi geliyor. Damar sertliği ve pıhtılaşma riskini azaltıyor, kötü kolesterolü düşünüyor. Bir damla yağı cinsel gücü artırmak için de mucizevi bir besin olarak biliniyor. Özellikle doğru kullanıldığı takdirde birçok faydayı beraberinde getiriyor. İşte şifa kaynağı zencefil ve zencefil yağının faydaları…

112
Kansere, solunum hastalıklarına, kolesterole şifa! Yağının bir damlası bile çok faydalı… - Sayfa 2

Zencefil ve zencefil yağı çok eski çağlardan beri birçok kültürde şifa kaynağı olarak biliniyor. Çoğu hastalığı iyileştirme özelliğiyle ön plana çıkan zencefil cinsel gücü artırmak için de mucizevi bir besin olarak biliniyor. Özellikle zencefil yağı, doğru kullanıldığı takdirde birçok faydayı beraberinde getiriyor.

212
Kansere, solunum hastalıklarına, kolesterole şifa! Yağının bir damlası bile çok faydalı… - Sayfa 3

Doğada faydalarıyla mucize yaratan pek çok bitki bulunmaktadır. Başta Çin olmak üzere, Hindistan, Endonezya, Vietnam, Japonya gibi tropik ya da yarı tropik iklimlerde yetişen ve mucize bitki olarak adlandırılan zencefil de bunlardan biridir. Soğuk algınlığından tutun da güzellik için de kullanılan zencefil aynı zamanda cinsel gücü de arttırma da oldukça etkilidir. Özellikle zencefil yağı bu konuda bulunmaz bir nimet.

312
Kansere, solunum hastalıklarına, kolesterole şifa! Yağının bir damlası bile çok faydalı… - Sayfa 4

ZENCEFİL YAĞI NEDİR?

Zencefil yağı, taze ya da kuru zencefil bitkisinden elde edilen bir esansiyel yağdır. Zencefilin diğer formları gıdalarda bileşen olarak iyi olsa da, zencefil yağı yüksek konsantrasyonda gingerol ve diğer organik bileşikler içerdiği için ilaç olarak kullanılabiliyor. Uyarıcı, antioksidan, müshil ve anti-inflamatuar özellikleri ile zencefil yağı dünya çapında büyük ilgi görüyor.

412