Magazin
05 Nis 2023 15:19 Son Güncelleme: 05 Nis 2023 15:29

Kanser tedavisi gören Hülya Bozkaya'dan üzen haber

Yumurtalık kanseriyle mücadele eden şarkıcı ve sunucu Hülya Bozkaya, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumuna ilişkin bilgiler verdi. Son durumuyla ilgili açıklama yapan Hülya Bozkaya, “Yoruldum savaşacak gücüm kalmadı keşke böyle olmasaydı lakin bazen kadere teslim olmak gerek” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Hülya Bozkaya, bir dönem Flash TV ekranlarının sevilerek takip edilen ‘Ne Çıkarsa Bahtına’ programının sunuculuğunu üstlenmişti. Geçen sene yumurtalık kanseri ile mücadele içerisinde olan Bozkaya'nın iyi olduğu haberleri alınmıştı. Konserlerine son hız devam eden Türk Halk Müziği'nin başarılı sesi, geçtiğimiz aralık ayında hastalığının tekrar nüksetmesi üzerine hastaneye kaldırılıp ameliyata alınmıştı.

İkinci kez kanserle mücadele eden Hülya Bozkaya sağlığının kötüye gittiğini Instagram sayfasından şu ifadelere duyurdu;

Sevgili gönül dostlarım malesef ki sizlere güzel haberler veremiyorum. Kemoterapi sonrası çekilen pet sonucunda 3 tane yeni bulgular tespit edildi. Bugün emar çekilecek haftaya konsey toplanıp karar vericek. Yoruldum savaşacak gücüm kalmadı keşke böyle olmasaydı lakin bazen kadere teslim olmak gerek. Yaradana sığındım o ne dilerse o olsun. Kalın sağlıcakla