Magazin
17 Eyl 2022 13:40 Son Güncelleme: 17 Eyl 2022 13:42

Kanser tedavisi gördüğü iddia edilmişti! Gamze Erçel'den "tedaviye başladık" açıklaması

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi’nin kanser olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili anne Gamze Erçel tarafından yapılan açıklamada çocuğun tedaviye başlandığı belirtildi.

Söylemezsem Olmaz programında Hande Erçel’in 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi Yıldırım’ın kanser tedavisi gördüğü iddiası ortaya atıldı. Çocuğun, karnında oluşan şişlik sonucunda hastalığın belli olduğu belirtilirken, programın sunucularından Arto şu ifadeleri kullandı:

''Üzücü bir haber... Hande Erçel'in yeğeni, Gamze Erçel'in kızı Mavi'den. Gerçekten yürek burkan bir haber. Kanser tedavisi maalesef görmeye başladı 2,5 yaşındaki yeğeni Mavi Yıldırım. Karnındaki şişkinlikten dolayı Mart ayında hastaneye gidiyorlar ve maalesef kanser tedavisi görmeye başlıyor. Dualarımız onunla. Nasıl güzel bir kız maşallah. Asıl korkutucu olan şey annede de çıkmış olması. Ünlü bir hastaneye gönderiliyor. Çok hassas bir haber diye paylaşmak istememiştim.''

GAMZE ERÇEL'DEN AÇIKLAMA

Gamze Erçel, kızı Mavi’nin durumu hakkında sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:

"Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz.. İki hafta önce kızımız Mavi’yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi’de gayet iyi."