Televizyon
27 Tem 2010 19:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:30

KANIT YİNE NEFES KESECEK! ESRA HEMŞİRE'NİN SIRRI KANIT'TA

Kanal D'nin beğenilen dizisi “Kanıt”, Perşembe akşamı da heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geliyor.

Kanal D’nin, beğeniyle izlenen dökü-drama programı “Kanıt”, Perşembe akşamı da heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geliyor.

Yapımı ANS Prodüksiyon tarafından gerçekleştirilen, yapımcılığını ve genel yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un üstlendiği, konsept danışmanlığını ve sunuculuğunu ünlü kriminalist Prof. Dr. Sevil Atasoy’un yaptığı, yaşanmış gerçek suç hikâyelerinden yola çıkarak oluşturulan “Kanıt”; zekice yapıldığına inanılan cinayetlerin, hırsızlıkların, adam kaçırmaların yani birçok suç olayının nasıl çözüldüğünü ve hangi noktada kimlerin ne kadar etkisi olduğunu ortaya seriyor.

Suçluların bıraktıkları delillerin nasıl tespit edildiği, uzmanlar tarafından titizlikle nasıl ortaya çıkarıldığının anlatıldığı programda; bir kadının yumurtalıklarından yaşının hesaplanması, kirpiklerde bulunan tozlardan maktulun hangi coğrafyadan geldiği, olay sırasında çevrede bulunan kan izlerinin açısı gibi pek çok ayrıntının, bir suçu çözmedeki yardımı önemi gözler önüne seriliyor. “Kanıt”ın bu bölümünün konusu ise şöyle;

“Anacım”

Esra Hemşire, 25 yasındaydı. 27 Ağustos 2007 sabahı çalıştığı hastanenin bahçesinde ağır yaralı olarak bulundu. Hemen ameliyata alındı. İlk bakışta olay intihar gibi görünüyordu. Başkomiser Orhan ve yardımcısı Selim'in ise aklında, cevaplanması gereken çok sayıda soru vardı. Esra Hemşire gerçekten intihar mı etmişti? Cebinde bulunan intihar mektubunda yazanlar ne anlama geliyordu? Esra Hemşire’nin nisanlısı Metin, olay gecesi niye hastaneye geldi? Metin ve Doktor Yalçın neden tartıştılar? Esra ve mesai arkadaşı Sevgi Hemşire arasındaki sorun neydi? Esra Hemşire’nin kayıp olan pırlanta yüzüğü bulunabilecek mi? Hastanedeki güvenlik kameraları olayın aydınlatılması için yeterli olacak mı? Ve en önemlisi, ameliyattan sonra yoğun bakıma alınan Esra Hemşire, hayatta kalmayı başarabilecek mi?

ETİKETLER
#kanıt