Gündem
24 Oca 2011 11:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:59

KANIT DİZİSİNDE ŞOK GELİŞME! KOMİSER SELİM DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Kanal D'de ekrana gelen Kanıt dizisinin fragmanında çatışma ortasında kalan Komiser Selim ölecek mi?

Kanal D'de pazartesi akşamları saat 23:00'te ekrana gelen Kanıt dizisinin fragmanı yayınladı. Kanıt'ın "Elveda Güzel Kızım" isimli 27. Bölümünde Selim çatışmanın ortasında kalıyor ve silahlar patlıyor. Başkomiser Orhan'ın çığlığı ile biten fragman dizinin fanatiklerini heyecanlandırdı. Forumlarda haftasonu yapılan yorumlarda Komiser Selim'in diziden ayrılacağı bu yüzden son bölümde öleceği tartışılmaya başlandı.

Agresif ve tezcanlı tavırları, Polis Kriminal Laboratuvarında çalışan Zeynep ile yılan hikayesine dönen ilişkisi, ayrıca cinayet soruşturmalarında A'dan Z'ye herkesten şüphelenmesiyle dizinin fanatiklerinin gönüllerinde taht kuran Selim'in (Deniz Celiloğlu) diziye veda edip etmeyeceği bu akşam yayınlanacak bölümde belli olacak.

ZEYNEP SELİM'E MEYDAN OKUYACAK

Son bölümdeki bir başka sürpriz ise sürekli laboratuvarda çalışırken görmeye alıştığımız Zeynep'in beyaz gömleğini çıkarıp Selim'e basketbolda meydan okuduğu sahne olacak. Zeynep Selim'e sahayı dar edecek. Ayrıca dizinin arasında sarsıcı bilgiler aktaran Prof. Dr. Sevil Atasoy Türkiye'nin kanayan yaralarından birine daha parmak basacak.

27. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sabah saatlerinde arabalarının içinde kurşunlanan iki sevgili. Evinde ölü bulunan bir işadamı. İki farklı cinayet, birbiriyle bağlantısı olmayan kurbanlar.
Farklı iki katilin işi mi, yoksa bir kişi rastgele cinayetler mi işliyor?
Katilin kim olduğunu söyleyebilecek tek kişi hastanede ölüm kalım savaşı verirken, Başkomiser Orhan ve Komiser Selim'in zamanı daralıyor.
Yeni cinayetler kapıda ve bir sonraki kurban herhangi biri olabilir.