Televizyon
11 Şub 2021 16:38 Son Güncelleme: 11 Şub 2021 16:57

Kandemir Medya Grubu’ndan dijital kanal atılımı!

İzmir merkezli Kandemir Medya, Son Mühür medya markası altında, yayıncılık atılımlarına bir yenisini ekledi.

CEO Hakan Kandemir’in yönetimindeki Kandemir Medya Grubu, Son Mühür ile dergicilik, yazılı, görsel, radyo, internet, TV alanındaki yayınlarına, son olarak eğlence, teknoloji, yaşam, sosyal medya ve magazin içerikli yeni kanalı Son Mühür Tube’u da kattı.

Ege'den ulusal yayıncılığa geçiş hamlesiyle, İzmir ve Ege bölgesinde giderek etkinliğini artıran Kandemir Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan dijital kanal Son Mühür Tube, tüm içeriklerini kendi altyapısıyla hazırlayarak izleyiciyle buluşturuyor.

Ekranlarını genç yüzlere, sunucu, yayıncı ve programcılara açan Son Mühür Tube, özellikle genç izleyicilere yönelik programlarıyla, sosyal medyada viral olan videolardan yapılan derlemeler, çarpıcı yorumlar ve ilginç bakış açılarıyla izleyenlere keyifli bir seyir olanağı sunmayı amaçlıyor.

Kreatif birikimi ve yeni medya altyapısıyla bir sosyal medya ekibi oluşturan Kandemir Medya Grubu, hedef kitlesini öncelikle gençler, kadınlar, çocuklar olarak belirlediği Son Mühür Tube’un dijital medya alanında etkinliğini artırma, reyting yarışında öne çıkartma planları yapıyor.

Önümüzdeki günlerde yeni ekran yüzleri ve programlarla kanalını güçlendirmeyi hedefleyen Kandemir Medya-Son Mühür grubu, Ege ve İzmir’in ötesinde ulusal düzeyde izlenirlik ve etkinlik için, yeni yüzler keşfedip, özgün yapımcıları transfer ederek, kendi stüdyolarında içerik üretimine hız vermeyi planlıyor.    

Çağın gereklerine göre medyanın çeşitlendiği bir platformda, kimi klasik kanallarda TV izliyor, kimi basılı bir gazetenin kokusuyla haberleri okurken kimi yolda-otobüste-toplantıda her yerde dijital medya sayesinde tek bir tıkla haber okuyor, video izliyor, radyo dinliyor. Sosyal medya aracılığıyla saniyeler içerisinde gündemi yakalıyor.