Televizyon
21 Kas 2017 11:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:17

Kanatsız Kuşlar dizisine iki usta isim katıldı! (Medyaradar/Özel)

Kanatsız Kuşlar'a bu hafta yayınlanacak 23. Bölümünden itibaren iki ünlü isim katılıyor..

Yaz sezonundan bu yana Perşembe akşamlarının reyting zirvesinde yer alan Kanatsız Kuşlar, usta oyuncu kadrosuna yenilerini ekledi. Kanatsız Kuşlar ailesine bu hafta yayınlanacak 23. Bölümünden itibaren iki ünlü isim daha katılıyor. Faik Ergin, Kemal karakteriyle, Alper Kut ise Talat karakteriyle diziye renk katacak.

Türk televizyon tarihine geçen birçok önemli dizide rol alan Faik Ergin, Kanatsız Kuşlar'da, eşini yıllar önce kaybetmiş, hayatını çok sevdiği kızına (Asya) adamış varlıklı işadamı Kemal rolünü canlandıracak. Kemal'in gizemli dünyası, Nefise ile karşılaşınca bambaşka bir yöne doğru sürüklenecek, hayatındaki sırlar açığa çıktıkça taşlar yerinden oynayacak.



AHMET'İN GİZEMLİ AMCASI ORTAYA ÇIKIYOR
Önemli tiyatro oyunlarında ve çok izlenen dizilerde oynayan Alper Kut ise Kanatsız Kuşlar'da Talat karakteriyle izleyicilerinin karşısına çıkacak. Uzun yıllardır görüşmediği abisi Rahmi için mahallesine geri dönen Talat, gizemli yanını, iyilik şemsiyesi altında ustalıkla saklarken, birçok kişinin hayatına da önemli dokunuşlar yapacak. Kemal ve Talat karakterleri Kanatsız Kuşlar'ın bundan sonraki bölümlerinde önemli kilit roller olacak.



Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen'in paylaştığı Kanatsız Kuşlar'ın 23. Bölümü,

23 Kasım Perşembe akşamı 20.00'de atv'de.

.