Televizyon
07 Mayıs 2015 13:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:32

Kanaltürk'ten yeni haber programı! Kim sunacak? (Medyaradar/Özel)

İpek Medya grubu televizyonlarından biri olan Kanaltürk, yeni bir haber tartışma programını yayın hayatına sokuyor.

Kanaltürk, güncel sorunların mercek altına alınacağı yepyeni bir haber tartışma programına başlıyor. 

Kanaltürk'ün deneyimli haber spikeri Turan Görüryılmaz'ın sunacağı "Mercek Altı" 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü yayın hayatına "Merhaba" diyecek. Mercek Altı, halkın gündeminde olan her türlü sorunu mağdurlarıyla, karşıt taraflarıyla ve konunun uzmanlarıyla canlı yayında mercek altına yatıracak. 

Mercek Altı, ayrıca her bölümünde birbirinden farklı, çarpıcı ancak bir o kadar da objektif haber dosyalarıyla da gündeme damgasını vuracak. Mercek Altı, her pazartesi gecesi 23.30'da Turan Görüryılmaz'ın sunumuyla canlı yayına başlayacak. 

TURAN GÖRÜRYILMAZ KİMDİR?

Kanaltürk'ün genç ve başarılı habercisi Turan Görüryılmaz mesleğe Samanyolu Televizyonu'nunda başladı. STV’de muhabirlik görevinin yanı sıra 2007 yılında "Seçmen Taksi" adlı seçim programını ve 2011 yılında "Manşet" isimli haber - tartışma programlarını hazırlayıp sundu.  2012 yılında Bugün Televizyonu’na transfer olan Görüryılmaz, bu kanalda da başarılı haberlere imza attı. Aynı yıl, "Büyük Takip" adlı dosya - haber programının sunuculuğunu yaptı. Görüryılmaz, 2013 yılından itibaren ise Kanaltürk Televizyonu'nun "Her Sabah" programını hazırlayıp sunuyor.