Gündem
08 Şub 2011 13:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:01

KANALTÜRK EKRANLARINDA BOMBA İDDİA; ''DEFNE SABAHA KADAR BAĞIRDI!''

Kanaltürk'te yayınlanan 3. Sayfa programında Defne Joy Foster'ın ölümüyle ilgili şok eden iddialar dile getirildi.

3. Sayfa’nın sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel, Kerem Altan ile aynı sokakta oturan bir kadının twitter’daki iddialarını gündeme taşıdılar..

Twitter’a mesajı atan kadın ile konuştuklarını iddia eden 3. Sayfa programcıları, ihbarcının ismini vermediler. 

Kanaltürk ekranında okunan Twitter mesajında şunlar yazıyordu:

"Kerem’in komşuları korkak! Defnenin sesini 5’e kadar duymuşlar. Bağırış, çağırış gürültü olmuş. Kıza ne yapmak istediyse artık çok direnmiş kız...

Komşular vik vik aralarında konuşuyor. Polise bir şey diyen yok. O taksi şoförü de şahittir. Nasıl emrivaki yapıp kızı eve getirdiğine. Keşke ben şahit olsaydım ailesine anlatsaydım. O şoför o komşular çok vicdansız, aynı sokakta oturduğumuza utanıyorum.

Ben Kerem’in sokağında oturuyorum. Komşulardan tanıdıklarım var. Onların anlattıkları Defne’nin çığlıklarını biliyorum. Ve sonra... Kerem’in panik halleri, ambulans çağırmaması hepsi panikten. Kız sarhoşmuş. Ayakta zor duruyormuş. Kızla tek gecelik bir şey yaşamak istemiş. Kız direnmiş. Fenalık geçirmiş belli. Kerem’in komşuları korkak.."

TARAF’TAN KORKUYORLAR!

Programa konuk olan Sabah gazetesinin yazarı Mevlüt Tezel, "Kerem’in komşuları korkak" sözü üzerine enteresan bir yorumda bulundu. Tezel,  "Korkmalarının nedeni de Taraf Gazetesi... İsmimiz Balyoz Darbesine filan bulaşmasın" dedi.