Televizyon
18 Haz 2015 16:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:40

Kanaltürk ekranlarında 2 yeni program!

Kanaltürk Tv yeni programlarını izleyicileriyle buluşturuyor.

Kanaltürk’te müzik ve eğlence dolu yepyeni bir program başlıyor.

“ASLI HÜNEL İLE RENGARENK”

Güzel sanatçı Aslı Hünel, birbirinden ünlü konukları canlı yayında ağırlıyor.

Müzik, eğlence ve coşku dolu bu programda çok özel röportajlar, büyük sürprizler, ünlülerin hiç bilmediğiniz yönleri ve  Dünya çapında üne sahip performans sanatçılarının gösterileri ekranda olacak.

Nefes kesen şovlar, sizleri ekran başına kilitleyecek. Programın mutfak bölümünde ise birbirinden lezzetli menüler hazırlanacak Ayrıca moda,  güzellik, dekorasyon , cilt bakımı ve  sosyal güvenlik gibi konuları  alanında uzman konuklardan, ilk ağızdan, bu programda öğreneceksiniz!

Sağlık köşesinde ise doktorlar sağlık sorunlarınıza derman olmaya çalışacak.

Yayın Tarihi:  22 Haziran Pazartesi

Yayın Saati:  12.50



“PERİHAN SAVAŞ’LA SAĞLIKLI RAMAZANLAR”

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı gönüllerin Sultanı Perihan Savaş'la renkleniyor.

Ekranların yıllandıkça güzelleşen yüzü Perihan Savaş Kanaltürk ekranlarında sıcacık gülüşüyle Ramazan ayı boyunca hafta içi her sabah içinizi ısıtacak!

Perihan Savaş’la Sağlıklı Ramazanlar'ın mutfağında her gün Şef Cem İsmi'nin birbirinden lezzetli tarifleri ve şık sunumlarıyla İftar ve Sahur sofralarınız ziyafet sofrasına dönüşecek!

Programda ayrıca  Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof.Dr.Alper Gökçe ile birlikte sağlık adına tüm sorularınız uzman konuklar tarafından cevap bulacak.

Her gün Profesör doktorlar, uzman hekimler, güzellik uzmanları ile farklı konularda önemli bilgiler alabileceğiniz adeta  sağlık rehberiniz olacak “Perihan Savaş’la Sağlıklı  Ramazanlar” Kanaltürk’te

Yayın Tarihi:  22 Haziran Pazartesi

Yayın Saati:  10.30