Reyting
30 Haz 2008 15:06 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:09

KANAL1 VE HABERTÜRK'TE YENİ DÖNEM START ALDI,ANKARA'DA BÜROLAR BİRLEŞTİ!..

Ciner Grubu´nun Kanal 1´in yönetimini Habertürk´e ve Erdoğan Aktaş´a emanet etmesinin ardından kanaldaki taşlar da yavaş yavaş yerine oturuyor. İşte gelişmeler!

Habertürk ve Kanal 1'in Ankara Bürolarının başına Faruk Demirel geçti. Ciner Grubu'nun Kanal 1'in yönetimini Habertürk'e ve Erdoğan Aktaş'a emanet etmesinin ardından kanaldaki taşlar da yavaş yavaş yerine oturuyor.

Hafta sonu Ankara'ya giden Erdoğan Aktaş, her iki kanalın Ankara Bürolarına da yeni şeklini verdi. Habertürk Ankara Haber Koordinatörü Faruk Demirel, her iki kanalın da Ankara sorumlusu oldu. Demirel her iki kanalın çalışmalarını koordine edecek. Kanal 1'in Ankara Haber Müdürü ise Bora Selek oldu. Selek aynı zamanda Habertürk'te Faruk Demirel'in yardımcılığını yapacak.

Erdoğan Aktaş Ankara'da her iki kanalın çalışanlarıyla yaptığı toplantıda, Kanal 1'in tasfiye edileceği iddialarına da yanıt verdi. Gelinen aşamada böyle bir şeye asla müsade etmeyeceklerini vurgulayan Aktaş, "Hepiniz tecrübeli ve başarılı gazetecilersiniz, sizinle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

medyafaresi