Televizyon
28 Ağu 2013 16:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:22

KANAL T'DEN AÇIKLAMA; BİZİM SÖYLEYEMEDİKLERİMİZİ O ÖKÜZ SÖYLEDİ!

Kanal T Haber Dairesi Başkanı Fethi Akar, stüdyoya öküz getirilmesinin ardından açıklama yaptı.

BM'nin Mısır'da Suriye'de Müslümanlara yönelik katliamlara öküz gibi baktığını biz mizahi şekilde anlatmaya çalıştık" dedi.

Resmiye Eren’in sunduğu Kanal T Ana Haber bülteninde Türk televizyon tarihinde bir ilke imza attı. BM'yi eleştirmek için ana haber bülteninde konuk edilen "öküz" renkli görüntüler oluşturdu. Kanal T Haber Dairesi Başkanı Fethi Akar, ilginç haber bültenini İHA'ya değerlendirdi.

Birleşmiş Milletler'i (BM) eleştirmek için böyle bir yola başvurduklarını söyleyen Akar, "Aslında bizim söylemek istediklerimizi dün ekrana çıkardığımı 'öküz' söyledi. BM'nin Mısır'da Suriye'de Müslümanlara yönelik katliamlara öküz gibi baktığını biz mizahi şekilde anlatmaya çalıştık. Çok şeyi anlattığımıza inanıyorum. BM'nin basiretsiz milletler topluluğu olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. O kadar ülke var ama akan gözyaşını kimse dindiremiyor. Şimdi savaş gemileri de Akdeniz'e inmeye başladı. Biz sesimizi nasıl dünyaya duyururuz dedik ve adı eylemse eğer böyle bir eylem yaptık. İyi bir şey yaptığımız düşünüyorum" dedi.