Gündem
14 Mar 2010 15:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:09

KANAL T HABER RÖVANŞI ALDI!..

Gülgün Feyman yönetimindeki Kanal T Haber Merkezinde yaşanan talihsiz olayın rövanşı nasıl alındı?

Gülgün Feyman yönetimindeki Kanal T Haber Merkezi'nin adını başarılı haberleriyle değil, talihsiz bir skandalla duymuştu kamuoyu.Neydi efendim bu yayıncılık skandalı? Hafızalarımızı çok değil birkaç ay geriye alırsak, Kanal T Öğle Haber Bülteni'nde yaşanan trajikomik anları hatırlayacağız.

Kanal T Haber'in o dönemdeki editörleri öğle bülteni sırasında görüşlerini almak için emekli büyükelçi İnal Batu'ya bağlanmak istedi.İlk bağlantı teknik aksaklığa kurban gitti.Bir kez daha denediler ana hattın diğer ucunda İnal Batu yerine bir çoban(!) vardı.Ekrandaki spikerin şaşkın yüz ifadesi bu talihsizliğin de özeti gibiydi.Skandal sonrasında Gülgün Feyman ve ekibi Kanal T'ye veda etti.

Deneyimli gazeteci Mevlüt Yüksel'in devraldığı Kanal T Ana Haber son aylarda izlenmeye değer bir bülten sunuyor bizlere.Gelişmeleri anında ve objektif bir habercilik anlayışıyla ekrana taşıyan Kanal T Ana Haber, günden güne daha çok dikkat çeken bir adres oldu izleyiciler için.

Ve Kanal T Haber Çoban(!) hadisesinin rövanşını aldı!

Önceki gün Kanal T Ana Haber'e konuk olan siyasetin duayen ismi emekli büyükelçi İnal Batu ekranda spikere Hanife Kamar ve haber müdürü Mevlüt Yüksel'in sorularını yanıtladı.Sözde Ermeni Soykırım tasarısı başta olmak üzere dış politikaya yönelik açıklamalar yapan Batu, ülke siyasetine dair çarpıcı açıklamalarda da bulundu.

NOT : Ekrandaki kişinin çoban(!) değil gerçek İnal Batu olduğunu belgelemek adına bu fotoğrafı sizlerle paylaşıyoruz.

KANAL T