Polemik & Kulis
07 Eyl 2020 11:35 Son Güncelleme: 07 Eyl 2020 12:39

Kanal Ege TV'den 3 flaş transfer!

İzmir merkezli haber kanalı, Kanal Ege TV'de yayın öncesi hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Kanal Ege TV'de Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen deneyimli gazeteci Kenan Macit Ekim ayında yayına girecek olan, Kanal Ege TV Haber kanalına ulusal medyadan üç güçlü ismi transfer etti.

Macit yönetimindeki, Kanal Ege TV bölgesel haber televizyonculuğu için iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdürürken son yapılan transferleri ekonomi gazeteciliğinin duayen ismi Zülfikar Doğan, Ankara’da Meclis kulisleri ve siyasetin nabzını tutan Mehmet Öztürk ve spor dünyasının güçlü ismi gazeteci, yazar ve yorumcu Besim Güçtenkorkmaz da Kanal Ege TV ailesine katılan isimler oldu.

ZÜLFİKAR DOĞAN  KİMDİR?

Gazeteciliğe 1976 yılında Ankara'da haftalık haber dergisi olan Yankı'da başladı.

Milliyet, Posta, Akşam, Finansal Forum, Star gazetelerinde Muhabirlik ve Haber Müdürlüğü, Temsilcilik ve köşe yazarlığı yaptı.

Doğan daha sonra, TRT1, STAR TV, NTV, CNBC-E TV ve BBC Türkçe servisine ve televizyonlarda ekonomi politika programları ve yorumculuk görevlerinde bulundu.

 BESİM GÜÇTENKORKMAZ KİMDİR?

Gazi İletişim Fakültesi'nde öğrenciyken, 1976 yılında Tercüman gazetesinin Ankara bürosunda gazetecilik yaşamına başladı.

1980-85 yılları arasında, İzmir gazetesi Yeni Asır’ın Ankara bürosunda görev aldı. 1986 yılında Sabah gazetesinin kuruluşunu gerçekleştiren çekirdek kadroda bolondu.. 1986-2000 yılları arasında Sabah gazetesinin Ankara temsilciliğinde Spor Servisi Müdürü olarak görev yaptı. Aynı zamanda Fotomaç gazetesinin Ankara temsilciliğini yürüten Güçtenkorkmaz 20 yıl aralıksız Yeni Asır-Sabah gurubunda çalıştı.

Ayrıca Milliyet, Habertürk ve Fanatik gazetelerinde spor ile ilgili köşe yazıları yazdı. Lig TV’de süper lig futbol maçlarını canlı yayında yorumladı. Birçok televizyon kanalında canlı olarak düzenlenen sporla ilgili açık oturumlarda yer alan Güçtenkorkmaz aynı zamanda onlarca televizyon ve radyo kanalına, dışarıdan program yaptı.

MEHMET ÖZTOPRAK KİMDİR?

Gazeteciliğe 1973 yılında Telgraf gazetesinde başladı. Daha sonra Yeni Ulus Gazetesi, Yeni Halkçı Gazetesi, Bilim ve Sanat Dergisi, Günaydın Gazetesi, Sabah Gazetesi, Star TV, Arena Dergidi, HBB TV, Kent TV, Akşam gazetesi ve TRT gibi kurumlarda Parlamento ve Başbakanlık Muhabirliği, Haber Müdürlüğünün yanısıra Ankara Temsilciği görevlerinde bulunan ve köşe yazarlığı yapan Öztoprak, bir dönemde merhum Başbakan Bülent Ecevit’inde danışmanlığını yaptı.

 

               

ETİKETLER
#kanal ege