Televizyon
02 Eyl 2020 17:42 Son Güncelleme: 02 Eyl 2020 17:48

Kanal Ege TV haber kanalında üst yönetim belli oldu

İzmir merkezli haber kanalı, Kanal Ege TV'de genel yayın yönetmeni Kenan Macit, aynı zamanda icra kurulu başkanı olarak atanırken; TRT, NTV ve Doğan Medya Grubundan deneyimli isimler kadroya dahil oldu.

İzmir merkezli haber kanalı, Kanal Ege TV'de yayın öncesi hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Kanal Ege TV'de Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen deneyimli gazeteci Kenan Macit aynı zamanda da yönetici olarak İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürütecek.

Macit yönetimindeki , Kanal Ege TV bölgesel haber televizyonculuğu için iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdürürken son yapılan transferler ile de dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Kanal Ege TV kadrosuna, TRT'den Haber Dairesinde Başkan Yardımcılığı ve TRT Bakü Temsilciliği görevlerinde bulunan Yıldıray Arslan, NTV Haber kadrosunda uzun yıllar görev yapan deneyimli gazeteci Baha Ülgen ve Doğan Medya ve Sabah Gazetesinde yıllarca reklam koordinatörlüğü görevlerini yürüten Bedri Akkerman da katıldılar.

Kanal Ege TV kadrosuna katılan, Yıldıray Arslan TV Program Yayın Koordinatörü ve Icra Kurulu üyesi, Baha Ülgen Haber Yayın Koordinatörü ve İcra Kurulu Üyesi . Bedri Akkerman ise Medya Reklam Grup Başkanı ve İcra Kurulu üyesi olarak görev yapacaklar.

Kanal Ege TV Genel Yayın Yönetmenii ve İcra Kurulu Başkanı Macit’in medyanın deneyimli bir çok sürpriz ismini transfer ettiği ve diğer isimlerin yakında açıklanacağı ise medya kulislerinde konuşuluyor.