Televizyon
04 Oca 2011 10:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:56

KANAL D'NİN YENİ DİZİSİ ŞÜPHE, YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜ GEÇEBİLİR Mİ?

Dizinin başrollerini paylaşan İsmail Hacıoğlu ve Selin Demiratar, soruları yanıtladı...

Dizinin, yapımcısı ve oyuncuları Şüphe’nin, ‘Yaprak Dökümü’ kadar ses getireceğini iddia ediyor. Dizinin başrollerini paylaşan İsmail Hacıoğlu ve Selin Demiratar, VATAN’a ‘Şüphe’yi anlattı:

SELİN DEMİRATAR: Şüphe duygum herkesinki kadar yoğun değil

* İpek 2 yıllık bir öğretmen. Sıradan normal hayatı olan bir kız. Annesinin ölümüyle beraber hayatındaki bilinmeyen tarafları öğreniyor. Öz babasının Türkiye’nin sayılı iş adamlarından biri olduğunu ve çok büyük bir miras kaldığını... İlk başta kabul etmiyor ama annesinin ölümüyle paralel olduğu için ailenin içine giriyor. Karşısındaki aile çok zor. İstenmediği bir ortamda güçlü bir savaş içerisine giriyor.

* Ben şüphe duygumun çok düşük olduğuna inanıyorum. Her duyguya her insan mutlaka sahiptir, ama bende o kısım düşük herhalde. Ailem de öyle olduğu için sanırım. Önce insanları tanımayı tercih ediyorum. Ondan sonra kendimi açıyorum. O yüzden çok zarar görmüyorum. Şüpheci de davranmıyorum. Genellikle yanılmıyorum insanlar konusunda.

* Kendimi kimseye benzetmiyorum. Herkes bir kar tanesi kadar kendine özgü. Ben de kendimi öyle görüyorum.


İSMAİL HACIOĞLU: Bir kadın hikayesi olması beni cezbetti

* Senaryoyu okuduğumda yüreğimden geçen Aziz oldu. Aziz, çoğu insanın panikleyeceği durumlarda gayet sakin ama en basit şeylerde boğulan, simetri hastalığı olan, takıntılı bir psikiyatr.

* Benim de yalan üzerine çok fazla takıntım var. Söylendiğini anladığım an terkediyorum orayı. Eskiden ‘yalan söylüyorsun’ der anlatırdım, şimdi hiç ilgilenmiyorum.

* Güven dediğiniz öyle kolay kazanılan bir şey değildir. Çok güvenli olduğumu söyleyemem herkese karşı. Uzun sürer güvenmem. Bir insanı hemen sevebilirim ama güvenemem. Ben genelde sırtını hep duvara yaslayan bir adam oldum. Bu saatten sonra da bir tane dostum var sırtımı yaslayacağım, o da eşim. Başka sırta gerek yok zaten.

* Eşimle birbirimizi çok eleştiririz. Dost acı söyler zaten. Eleştiri konusunda ne o çekinir ne de ben.Oyunculuk konusunda birbirimize sınırlama getirmiyoruz.

* Şüphe herşeyiyle çok doğru. Senaryosu akıcı, merak uyandıran, heyecanlı bir iş. Yönetmenimiz Abdullah Oğuz da çok başarılı. Kafamda hiç bir soru işareti olmadan işe başlıyorum.