Gündem
02 Şub 2011 17:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:00

KANAL D'NİN YENİ DİZİSİ "NURİ"NİN TANITIMINDA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ!

Kanal D'nin yeni komedi dizisi “Nuri”nin tanıtım toplantısı, TEM stüdyolarında, dizinin çekildiği platoda yapıldı.

Dün gerçekleştirilen tanıtım toplantısına tam kadro katılan dizi oyuncuları ve yapım ekibi, dizide Berna karakterini canlandıran oyuncu Asuman Dabak’a doğum günü sürprizi yaptı.  

Başrollerinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın oynadıkları dizinin yapımını Süreç Film, yapımcılığını ise İnci Gündoğdu ile Asena Bülbüloğlu üstleniyor. Tayfun Güneyer’in hem yönetmenliğini yaptığı hem de senaryosunu yazdığı, Meltem Cumbul’un “Leyla”, Oktay Kaynarca’nın ise “Nuri” karakterini canlandırdığı dizinin konusu ise şöyle: 

Leyla ile Nuri, İzmir Alaçatı’da büyümüş, daha çocukken birbirlerine aşık olup, büyüyünce de evlenip, üstüne de biri kız, biri erkek iki çocuk sahibi olmuş, mutlu bir çifttirler. Ta ki Nuri, günümüzün en amansız erkek hastalıklarından olan “Azgın Teke Hastalığı”na yakalanana kadar. 

Nuri, Alaçatı’ya sörf yarışması için gelen 21 yaşında genç bir kıza gönlünü kaptırıp, onunla evlenebilmek için 21 yıllık karısı Leyla’yı boşayınca, ortalık karışıyor.

Boşandıktan sonra Nuri’yi bir daha görmemek için doğup büyüdüğü evi terk edip İstanbul’a yerleşen Leyla, kızı Kumru’nun söz töreni için bir günlüğüne Alaçatı’ya dönmek zorunda kalınca, herkes, Leyla’nın Nuri’ye nasıl davranacağını merak ediyor. Ama asıl sürpriz, Leyla, İstanbul’a geri dönmekten vazgeçip, Nuri’nin işlettiği Nuri Palas’ın karşısındaki evini bir kafeteryaya çevirmeye karar vermesiyle ortaya çıkıyor. Leyla, Nuri’den almak istediği bütün birikmiş intikamlarını, onun kafeteryasını ve otelini iflas ettirerek almayı düşünüyor. 

Yapım                        : Süreç Film

Yapımcı                     : İnci Gündoğdu, Asena Bülbüloğlu

İdari Yapımcı           : Akın Topuz

Yönetmen                 : Tayfun Güneyer

Senaryo                    : Tayfun Güneyer

Sanat Yönetmeni    : Dilek Başak Pınarcı

Görüntü Yönetmeni: Bülent Terzioğlu

Oyuncular                 : Meltem Cumbul (Leyla), Oktay Kaynarca (Nuri), Öykü Çelik (Reyna), Taner Rumeli (Can), Asuman Dabak (Berna),  Vural Çelik (Mesut), Öznur Seçeler (Kumru),Doğu Alpan (Levent), Barış Başar (Mutlu),Tuğçe Özbudak (Nazlı), Aşkın Şenol (Kudret), Alper Kadayıfçı (Battal), Ünal Yeter (Mevcut), Selin Altay (Beyza), Erhan Can Kartal (Alihan)