Televizyon
26 Haz 2010 00:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:24

KANAL D'NİN CEO'SU İRFAN ŞAHİN CANLI YAYINDA BEYAZ'I FENA TERLETTİ (MEDYARADAR -ÖZEL)

Beyaz Show'da Beyazıt Öztürk'ün ilginç bir konuğu vardı ve ünlü şovmene sıkıntılı anlar yaşattı..

Beyaz Show’a canlı yayınla Doğan Tv Holding CEO’su İrfan Şahin, Beyazıt Öztürk’e çok zor anlar yaşattı..

Beyaz, sezon finali yaptıklarını belirterek İrfan Şahin’e önümüzdeki sezon Beyaz Show’un Kanal D’de olup olmayacağını sordu.. İrfan Şahin, bu soruya en son yanıt vereceğini belirterek diğer soruları aldı..

Beyaz, bu kez patronuna reytingin ne kadar önemli olduğunu sordu.. Şahin de bu soruya "Reyting aslında reklamcılar için önemli biz seninle hiç reyting konuştuk mu?" şeklinde soruyla karşılık cevap verdi..

Beyaz önce şaşırarak "Evet" dedi, sonra "Hayır hayır, biz sizinle hiç konuşmadık demek istedim" diye durumu kurtarmaya çalıştı..

Ünlü şovmen daha sonra Şahin’e "Aşk-ı Memnu’nun sezon finali aynı zamanda sizin evlilik yıldönünüze rastlarsa ne yapardınız?" sorusunu yöneltti..

Şahin bu soruya da "Valla eşim kesin Aşk-ı Memnu’yu seyrederdi, ben de tek başıma yıldönümümüzü kutlardım" diye esprili yanıt verdi..

Şahin, son olarak Beyaz’ın ilk sorusuna yanıt vererek ünlü şovmeni bir kez daha zor durumda bırakarak "Beyazcığım biliyorsun bu yıl Ramazan ayı Ağustos’ta başlıyor, izleyicilerimiz senin de Ramazan’da cuma akşamları ekranda olmanı istiyor" dedi..

Beyaz, tatilini kısa kesmek istemediğini belirterek soruyu geçiştirmek istedi ama izleyicinin alkışıyla Ağustos’ta yine Kanal D ekranlarında olacağının sinyalini verdi.

MEDYARADAR - ÖZEL