Televizyon
08 Haz 2017 11:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:45

Kanal D'nin '19'unda büyük düello! 400 bin lirayı alırsa tarihe geçecek! (Medyaradar/Özel)

Barış Kılıç’ın sunduğu Kanal D’nin sevilen programı ‘19’da nefesler tutuldu. Gönüllerin şampiyonu Çağlar, bu gece tam 400 bin lira için yarışacak. Çağlar parayı kazanırsa yeni bir rekor da kapıda.

Kanal D ekranlarının sevilen programı 19’da heyecan dorukta. Programda gönüllerin şampiyonu haline gelen Çağlar Patır, bu gece tam 400 bin lirayı kazanmak için yarışacak. Eğer Çağlar bu parayı kazanırsa televizyon yarışmalarında en çok para ödülünü kazanan kişi olmaya bir adım daha yaklaşacak. Keza Çağlar daha önce de birçok yarışmaya katılıp para ödülü almayı başarmış bir isim.

İDDİALI RAKİP
Bu gece Çağlar Patır’ın karşısındaki isim ise Nehir Çetiner. Nehir Çetiner kendisine oldukça güveniyor ve Çağlar’ı yenme konusunda diğer rakiplere göre çok daha iddialı. Her gece 100 bin lira kazanma sırasını alacağını ve kızının geleceği için yatırım yapacağını açıklayan Nehir Çetiner, Çağlar Patır için zorlu bir rakip olacağa benziyor.

HEDEFİ OKUL YAPTIRMAK
Hayat mücadelesini hiç bırakmayan Çağlar Patır, kızı için yola çıkan Nehir Çetiner arasındaki düello gerçekten izlenmeye değer. Çağlar ayrıca daha önceki bölümlerde kazanacağı para ödülüyle engelli bireyler için kolej seviyesinde bir okul yaptırmak istediğini dile getirmişti.

‘19’, Vatanım Sensin’den hemen sonra 23:30’da Kanal D ekranlarında olacak.