Medya
14 Nis 2019 11:25 Son Güncelleme: 14 Nis 2019 11:39

Kanal D'den yeni yarışma programı! Jüri ünlü dolu!

Medyapım, Kanal D için yine iddialı bir yarışma programı hazırlıyor.

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Kanal D ekranlarında başlayacak olan yeni yarışma programını bugünkü yazısına taşıdı.

Eyüboğlu yazısında, Nisan sonunda başlayacak olan formatın adını ‘Benimle Söyle’ olduğunu ve aralarında ünlülerin de bulunduğu yarışmanın 100 kişilik jürisinin kaptanlık görevini Birce Akalay’a verildiğini yazdı. 

İşte Ali Eyüboğlu'nun bugünkü yazısından ilgili bölüm:

Ulusal eğlence kanal-larının prime time kuşakları hayli zamandır yarışma, müzik-eğlence ve televizyon şovlarına kapalıydı. Çünkü eğlence kanalların vazgeçilmesi dizilerdi. 90’lardaki pop müzik fırtınasının 2000’lerde bitmesi gibi, yüksek bütçeli dizilerin devri de 10 yılda sona erdi. Yüksek bütçeli projelerin yerini, daha düşük bütçeli işler almaya başladı. televizyonlardaki bu dönüşüm, müzik yarışmalarına da yaradı. Birçok ülkede ilgi gören ‘All Together Now’ da bunlardan biri...
Kanal D’nin nisan ayının son haftasından itibaren yayınlamayı planladığı formatın adı ‘Benimle Söyle’ oldu.
Yapımcı Medyapım ile yayıncı Kanal D, aralarında ünlülerin de bulunduğu yarışmanın 100 kişilik jürisinin kaptanlık görevini Birce Akalay’a verdi.

Jüri, ünlü dolu
Sunuculuğunu Enis Arıkan’ın yapacağı jüride; şarkıcılar, müzisyenler, stilistler, sosyal medya fenomenleri, müzik okuyan öğrenciler, öğretim üyeleri, cast direktörleri, dansçı ve Ramazan davulcusu gibi birçok meslekten isim var.
Kimler mi onlar?
İşte ‘Benimle Söyle’de jüri üyeliği yapması kesinleşen ünlüler: 
maNga grubunun solisti Ferman Akgül, Kurtalan Ekspres’in kurucusu Ahmet Güvenç, Ayta Sözeri, Sattas grubunun solisti Orçun Sünear, Türk müziği sanatçısı Melihat Gülses, gitarist Gür Akat, opera sanatçısı Cenk Bıyık, şarkıcı ve klip yönetmeni Metin Arolat, DJ Nikki Wild, radyocu Ebru Sulukahya, operacı ikizler Sinem-Didem Balık, müzik prodüktörü Emrah Günkaya, stilist Çiğdem Doğu, trombon sanatçısı Su Doğan, sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, müzikal oyuncusu Nebi Birgi, türkücü Hüseyin Kağıt, müzik okulu yöneticisi ve TV programcısı Yelda Kırçuval ile şarkıcılar; Nuri Harun Ateş, Gülçin Ergül, Çağatay Akman, Can Oflaz, Genco Ecer, Ödül Turan, Seçil Gür, Ekin Su ve Eylül Çekirge.
‘Benimle Söyle’nin her bölümünde 10 aday yarışacak. Söylediği şarkıyla en çok jüri üyesini ayağa kaldırıp, kendisine eşlik ettiren yarışmacı, finalist olacak. İkinci ve üçüncü olanlar aralarında yeniden yarışacak, en çok puanı alan birinciyle finale gidecek.