Televizyon
02 Eyl 2014 17:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:38

Kanal D'den yeni sezona bir bomba daha!

Kanal D’nin Eylül’de ekrana getireceği, iddialı yapımlarından “Poyraz Karayel” ilk fragmanı ile büyük beğeni topladı

Kanal D’nin başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Mustafa Alabora, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem, Cem Cücenoğlu, Halit Karaata, Enis Yıldız, Ataberk Mutlu, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları, Eylül’de ekrana gelecek yeni ve iddialı dizilerinden “Poyraz Karayel”in dün akşam (1 Eylül Pazartesi) ilk kez yayınlanan fragmanı izleyicilerden büyük ilgi gördü. Fragmanın yayınının ardından izleyiciler sosyal medyada beğeni ve övgü dolu yorumlar yaptılar ve mesajlar attılar.

Bütün aşkların imkansız, bütün dostlukların zorlu, bütün düşmanlıkların acımasız yaşandığı, sıra dışı karakterleri, kara mizahı, haraketli kurgusuyla yeni sezonda izleyicilerin yeni ekran gözdelerinden olmaya aday “Poyraz Karayel”in konusu şöyle;.

Poyraz, dibi bulmuş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi; ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, Kayınpederi Ünsal’dan almak için bir çare düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül adlı bir kızla tanışmıştır. Poyraz kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır. Ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle

Yapım : Limon Film

Yapımcı : Hayri Aslan

Yönetmen : Çağrı Lostuvalı

Senaryo : Ethem Özışık

Görüntü Yönetmeni : Ahmet Münür Özsoy

Sanat Yönetmeni : Serkan Özer

Oyuncular : İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), Engin Benli (Zafer), Mustafa Alabora (Ünsal), Ali İl (Sadreddin),Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem (Sefer),Cem Cücenoğlu (Taşkafa),Halit Karaata (Kulaksız Adnan), Enis Yıldız (Av.Necdet), Ataberk Mutlu (Sinan), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran)

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.