Televizyon
25 Mar 2016 10:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:25

Kanal D'den iddialı dizi! Tatlı İntikam'da kim kimdir?

Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Seren Deniz Yalçın, Zeyno Günenç ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun paylaştığı “Tatlı İntikam” yarın Kanal D’de başlıyor.

İşte izleyicinin yeni tutkusu olmaya aday dizinin ana karakterleri ve hikayedeki yerleri...

Aşkı uğruna okulu bırakıyor

Sinan Tankut (Furkan Andıç)




Sinan, severek girdiği tıp fakültesinde aşık olduğu kız tarafından kalbinin kırılması sonucunda okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Bu olay babası ile arasını açmış, Sinan yurtdışına gidip aşçı olmaya karar vermiştir. Fakat babası ile arası hiç düzelmemiş ve yurtdışındayken babasını kaybetmiştir. Sinan, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Kalp kırıklığından dolayı kadınlara kendisini kapatmıştır. İşinde mükemmeliyetçidir.

Prenses gibi

Pelin (Leyla Lydia Tuğutlu)



Pelin, ailenin tek çocuğu olmasından dolayı anne ve babası tarafından prensesler gibi büyütülmüştür. Bir dediği iki edilmeyen Pelin bu yüzden de biraz şımarıktır.
Tıp fakültesini kazanıp başarılı bir diyetisyen olan Pelin’in aşk konusunda bir türlü yüzü gülmemektedir.

Sinan’la evlenmek tek hedefi

Ceyda (Seren Deniz Yalçın)




Ceyda, Sinan’ın mahalleden arkadaşıdır. Sinan’ın üniversite yıllarında mahalleye taşınmıştır. Babasından zengindir. Sinan’ı ilk gördüğü anda kafasına koymuştur, onunla evlenecektir. Bu nedenle her zaman Meliha’nın yanında iyi kız rolündedir, aslında içten pazarlıklıdır.

Aşk doktoru

Simay (Cemre Gümeli)




Simay, Pelin’in üniversite de tanıştığı ve bu zamana kadar da hayatında olan en yakın arkadaşıdır. Simay, kızlar grubunun beyni ve aşk doktorudur. Okul yıllarında tanıştığı Başar ile okulu bitince hemen evlenmiş, mesleğini yapmamıştır. Şimdi mutlu bir evliliği vardır; ama ara ara da ilişkinin ilk yıllarını özleyerek Başar’ı sıkıştırır.

Tam bir İzmirli

Süheyla (Zeyno Günenç)




Pelin’in annesidir. Kendisi de bir prenses gibi yetiştirildiği için, o da kızını öyle büyütmüştür. Kendisiyle tamamen zıt olan bir adama aşık olup evlenmiştir. Hayatının her döneminde Rıza ile çatışan Süheyla ayrı yaşamalarına rağmen aslında içten içe hâlâ kocasını sevmektedir. Tam bir İzmirlidir.

Geleneksel Türk kadını

Meliha (Ayşenil Şamlıoğlu)




Meliha, Sinan’ın annesidir. Sinan okulu bırakıp yurtdışına gidince çok üzülmüştür. Sinan’ın hayatını mahveden kızı bulsa bir kaşık suda boğacaktır. O kız, ailesinin dağılmasına neden olmuştur. Bu yüzden Sinan babasını kaybetmiştir. Tam bir geleneksel Türk kadınıdır. Mahalleden çok sevdiği Ceyda’yı Sinan ile evlendirmeye çalışır.

Eş arıyor

Başak (Hazal Türesan)




Başak, Pelin’in üniversite yıllarında tanıştığı grubun diğer üyesidir. Okulu bitirdikten sonra dermatolog olmaya karar vermiştir. Grubun dengesini sağlayandır. Özellikle Simay’ın düşüncelerinin etkisi altında kalır. Eğlencelidir, ama bunu pek belli etmez. Doğal yaşamdan yanadır ve eş arayışı içindedir. Fakat sorsanız yalnız olmaktan rahatsız değildir.

Çok çapkın

Tolga (Can Nergis)




Tolga, Pelin’in hayalindeki biricik eştir. Manken olarak hayatına devam eden Tolga, kariyerini biraz da Pelin’in çevresine borçludur. Asla bir evlilik ve aşk adamı olmayan Tolga, Pelin ile evlilik yoluna girmiş, fakat başaramamıştır. Çok çapkındır, kadınları sever. Dış görünüşünü her yerde kullanır.

Aşk her şeyi affeder mi

Pelin, düğün günü müstakbel damat Tolga tarafından terk edilir. Görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Geçmişini sorgulayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan Tankut, okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Pelin, Tankut’u bulup ondan özür dilemek ister.