Televizyon
04 Şub 2014 17:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:55

Kanal D'den iddialı bir komedi dizisi

Kanal D'de ekrana gelecek ayrılık komedisinin detayları belli oldu

Kanal D'nin başrollerinde İlker Aksum, Dilara Gönder, Ayçin İnci, Bülent Seyran ile Mehmet Ali Kaptanlar'ın yer aldığı ve bir ayrılık komedisi olan yeni dizisi 'Ne Diyosuun?', 10 Şubat Pazartesi akşamı ilk kez ekrana gelecek.

Yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği, senaryosunu Murat Boyacıoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Kerem Çakıroğlu'nun yaptığı 'Ne Diyosuun?', bitmiş gibi görünsede, aslında bitmeyen ve kolay kolay da bitecek gibi görünmeyen bir aşkın hikayesi.

Biten bir ilişkinin ardından kara kara düşünenlerin, gidenin ardından gözyaşı dökenlerin ve unuttum diye yalanlar söyleyenlerin dizisi olan 'Ne Diyosuun?'u tersten anlatılmış bir aşk hikayesi olarak nitelemek de mümkün.

'Ne Diyosuun?'un konusu şöyle:

Ali Kemal (İlker Aksum) – Cansu (Dilara Gönder) çifti, geçmişte sevgili olmayı beceremedikleri için, bugün de ayrılığı bir türlü kıvıramayan(!), sakarlıklarıyla sürekli birbirlerinin ayağına dolanan iki kentli gençtir. Her ikisi de ayrıldıktan sonraki ilişkilerinde aradıklarını bulamamışlardır ve bu yüzden zihinlerinin bir köşesinde hâlâ birbirlerine dair umutlarını taze tutmak gibi bir dertleri vardır. İkili, tam da bu yüzden, dört yıl sonra tekrar karşılaştıklarında bıkıp usanmadan birlikte geçirdikleri zamanın küllerini eşelerler. Sadece onlar da değil, en yakın arkadaşları Derman ve Binnur da, 'batmış' bu aşkın en yakın tanıkları olarak işleri karıştırmakta ellerinden geleni(!) yaparlar.