Televizyon
18 Kas 2010 18:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:48

KANAL D'DEN ANA HABER BÜLTENİNDE ÖZÜR! (MEDYARADAR- ÖZEL)

Kanal D Ana Haber, bu gece bültenini her zamankinden farklı bir şekilde açtı..

Kanal D Ana Haber bülteni bu kez çok farklı bir sunumla açıldı.. Spiker Serdar Cebe, bir gün önce muhabir Özay Erad’ın canlı yayında yaptığı hata nedeniyle Ana Haber bültenini özür dileyerek açtı..

Kanal D Ana haber bülteni, dün gece eşine az rastlanır bir canlı yayın skandalına sahne olmuştu. İstanbul’da Şile’ye bağlı Oruçoğlu köyünde bayram ziyareti için gittiği yerde kaybolan 3 yaşındaki Berat bebeğin annesi Annesi Emine Çoşkun ile röportaj yapmak için canlı yayına bağlanan Kanal D muhabiri Özay Erad, kayıp çocuğun annesine "köye yakın bir yerde çocuk cesedi bulundu" demişti.

Haberin şokuyla neye uğradığını şaşıran acılı anne sinir krizi geçirirken, muhabir Erad kulağına gelen sesi yanlış anladığını söyleyerek izleyenleri hayretler içinde bırakmıştı..

Kanal D Ana Haber bültenini sunan Serdar Cebe "Dün gece çok talihsiz bir canlı yayın kazası yaşadık.. Muhabirimiz, kulağına gelen bir anonsu yanlış anlayarak bir çocuk cesedi bulunduğunu söylemişti. Muhabirimiz daha sonra hatasını düzeltti ama söz ağızdan çıkmıştı bir kere. Bu canlı yayın kazası nedeniyle başta Berat’ın annesi, ailesi olmak üzere tüm Türkiye’den özür dileriz" dedi..

KANAL D ANA HABER MUHABİRİNDEN CANLI YAYINDA BÜYÜK SKANDAL! (VİDEO)

 

KANAL D SKANDAL İÇİN ÖZÜR DİLEDİ-VİDEO

MEDYARADAR- ÖZEL