Televizyon
25 Ağu 2017 16:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:04

Kanal D'de reyting şoku! 9 bölüm dayanabildi! (Medyaradar/Özel)

Kanal D ekranlarında büyük umutlarla yayın hayatına başlayan o dizi 9.bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan "İki Yalancı" dizisi final yaparak seyirciye veda edecek.

Başrollerini Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin'in paylaştığı Proje tasarım ve senaryosu Gani Müjde’ye ait olan dizinin ekran ömrü 9. bölümünde son bulacak.

Tükenmezkalem Film tarafından hazırlanan dizi, reytinglerde bir türlü kanalı zirveye yaklaştıramamıştı. Dizinin final yapacağı yapım şirketi tarafından duyuruldu.

İşte Tükenmezkalem Film tarafından yapılan açıklama; 

"Kanal D’de yayınlanan başrollerini Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı, yaz döneminin çok sevilen dizisi İki Yalancı yazın bitmesi ve yeni yayın döneminin başlaması nedeniyle 9. Bölüm itibariyle ekranlara veda ediyor.

Yaz boyunca defalarca birincilik alan ve son yayınlandığı bölüm ile de ABC1 kategorisinde gününün en çok izlenen dizisi olan İki Yalancı’da beraber çalıştığımız başta oyuncularımız olmak üzere, tüm ekip ve yöneticilerimize teşekkür ederiz."



İki gencin yalanlar ile çıktıkları yolda gerçek aşkı bulmalarını konu alan İki Yalancı’nın kadrosunda; Keremcem (Serkan), Yağmur Tanrısevsin (Duygu), Serhan Arslan (Naci), Hazal Şenel (Burcu), Koray Erkök (Cenk), Pınar Karaman (Esra), Ahmet Kayakesen (Alp), Rahmi Dilligil (Cemil), İnci Şen (Merhamet), Şebnem Gürsoy (Melike), Tuna Arman (Gülsüm), Selçuk Sazak (Mümtaz), Erol Aydın (Mehmet), Aykut İspir (Burhan), İlsu Olcahan Kubak (Aslı) yer alıyordu.

MEDYARADAR/ÖZEL