Televizyon
09 Ara 2013 11:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:48

Kanal D'de hangi dizinin günü değişti?

Kanal D'de yeni dizilerin başlamasının ardından taşlar tam anlamıyla yerinden oynadı..

A.Ş.K artık Pazartesi akşamları ekrana gelecek Kanal D’nin başrollerini; Hazal Kaya, Aslı Tandoğan, Nebahat Çehre, Hakan Kurtaş ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi A.Ş.K, bu akşamdan (9 Aralık) itibaren artık, Pazartesi akşamları ve saat 22.00’de ekrana gelecek. 
 
Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; yaşadıkları kötü bir tecrübe, Kerem ve Azra’nın birbirlerini ne kadar sevdiklerini bir kez daha anlamalarına neden oluyor.
 
Orhan’ın ahlaksız teklifi Kerem’i çıldırtır. Orhan’a saldırmaya çalışır ama, Orhan’ın adamları onu dövmeye başlar. Azra çaresiz, ne yapacağını bilmemektedir. Neyse ki o sırada Fırat ve arkadaşları mekâna gelir ve Orhan’la adamlarını kıskıvrak yakalarlar. Azra, gelmeden önce akıl etmiş, Fırat’ı arayıp durumu haber vermiştir. Azra ve Kerem ifade verdikten sonra karakoldan çıkarlar. Yaşadıkları bu kötü tecrübe onları birbirine yakınlaştırmıştır. Kerem ve Azra birbirlerini ne kadar sevdiklerini bir kez daha anlamıştır. Azra yaralı haldeki Kerem’i, o durumda evine gidemeyeceği için, kendi evine götürür. 
 
 
Yapım :Gold Film
 
Yapımcı :Faruk Turgut
 
Yönetmen :Ömür Atay
 
Uygulayıcı Yapımcı :Ahsen Tüzün
 
Senarist :Elif Usman, Serdar Soydan
 
Görüntü Yönetmeni :Oktay Başpınar
 
Oyuncular :Hazal Kaya (Azra), Aslı Tandoğan (Şebnem), Nebahat Çehre (Neslihan), Hakan Kurtaş (Kerem), Kaan Urgancıoğlu (Can),Tugay Mercan (Orhan), Elit İşcan (Semra), Sevtap Özaltun(Ece), Servet Pandur (Müzeyyen), Nihal Koldaş (Sırma), Güneş Emir(Melis), Osman Akça (Hasan), Gökay Müftüoğlu (Fırat), Erkan Can (Rıza),