Televizyon
29 Eyl 2017 17:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:09

Kanal D'de flaş gelişme! O program 'reytinge' yenik düştü! (Medyaradar/Özel)

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yasemin Bozkurt'un sunuculuğunu yaptığı Hayatın Penceresinden isimli program sona erdirildi.

Kanal D'de hafta içi hergün ekranlara gelen ve ünlü sunucu Yasemin Bozkurt'u yıllar sonra seyirciyle buluşturan Hayatın Penceresinden isimli reality programı reytinglere yenik düştü.

Program önceleri kriminal olayları ekranlara getirirken daha sonra format değişikliğine gidilmiş ve üçüncü sayfa haberleri yerine artık ikinci sayfa, yani magazin haberlerini ekrana taşımaya başlamıştı.

Ancak bu format değişikliği de fayda etmedi ve kanal yönetimiyle ortak karar alınarak program yayından kaldırıldı. 

3 Eylül'den bu yana yayınlanan programın sona erdirildiğini yapımcı Sobe Film böyle duyurdu:

Kamuoyunun dikkatine;

Yapımcılığını üstlendiğimiz ve çok saygıdeğer çalışma arkadaşımız Yasemin Bozkurt'un sunuculuğunu yaptığı "Hayatın Penceresi"nden isimli programımızı "yayın, yapım ve sunucu üçgeninde" ortak bir karar alarak sonlandırdık. Ekrandaki sıcaklığına her daim saygı duyduğumuz Yasemin Bozkurt'a yeni projelerinde başarılar dilerken, SOBE FİLM olarak aynı heyecanla gerçekleştireceğimiz yeni projemizle yine Kanal D ekranında olacağımızı saygılarımızla siz değerli basın mensuplarına ve izleyicilerimize duyururuz.

SOBE FİLM

MEDYARADAR/ÖZEL