Televizyon
14 Eki 2021 17:44 Son Güncelleme: 14 Eki 2021 17:59

Kanal D yönetiminden ilginç karar! Gelinim Mutfakta yarışmasını kim sunacak?

Gelinim Mutfakta’da Demet Akalın’ın sağlık problemleri yaşıyor denilerek gönderilmesinin ardından yeni sunucu arayışı devem ediyor sanıyorduk fakat çekimlerin tam gaz devam ettiği ortaya çıktı.

Onur Büyüktopçu ve Demet Akalın gibi isimlerle yaşadığı sorunları yaşamak istemeyen Kanal D yönetimi ince eleyip sık dokuyor. Demet Akalın’ın gönderilmesinden sonra sunucu adaylarıyla görüşmelere başlayan Gelinim Mutfakta ekibinin bir çok sürpriz isimle görüştüğü öğrenildi.

Ancak Kanal D yönetiminin yeni sunucu konusunda aceleci davranmayacağı belirtiliyor. Buna göre sahne ve şov dünyasının birçok ünlü ismi ile konuk sunucu olarak anlaşma yapılıp daha sonra da en iyi performansı gösteren isimle yola devam etme kararı alındı.

Şarkıcı Demet Akalın ile yaşadığı sıkıntıya rağmen reytinglerinde düşüş olmayan Kanal D ekibinin hemen harekete geçtiği ve pek çok isimle temaslara başladığı öğrenildi.

Akalın’ın gitmesinden sonraki ilk 5 bölüm için Songül Karlı ile ilk haftanın çekimlerinin bittiği ve sırada sürpriz isimlerin oldugunu duyduk fakat bu isimlerin kimler olacağı esrarengiz, anlaşılan Karga Film, asıl bombayı ertesi haftalarda patlatacak.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu şov yaşamına ara veren Mehmet Ali Erbil’in Gelinim Mutfakta ekibiyle görüştüğü ve 5 bölümlük teklife prensipte “evet” dediği ortaya çıktı.

Kimler sunucu olarak sahnede olacak bilmiyoruz ama Mehmet Ali Erbil ve Songül Karlı’nın ardından Hadise, Ezgi Mola, Şebnem Bozoklu, Öykü Gürman, Aslı Hünel gibi isimlerle de görüşüldüğü ifade edildi.