Televizyon
06 Haz 2018 09:01 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:41

Kanal D ve CNN Türk'e 'Meral Akşener' protestosu!

CNN Türk ve Kanal D binalarının önünde toplanan İyi Partililer, Meral Akşener'in Habertürk TV'de katıldığı programı sinevizyonla duvara yansıttı

24 Haziran seçimleri için çalışmalarına ve mitinglere bir gün ara veren İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek programına konuk oldu.

İYİ PARTİLİLER CNN TÜRK VE KANAL D BİNALARININ ÖNÜNDE TOPLANDI
Meral Akşener programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken çok sayıda İYİ Partili Kanal D ve CNN Türk binaları önünde toplandı. Partililer CNN Türk'ün Akşener'e ambargoda bulunduğunu iddia ederek protestoda bulundu.

ÇOK SAYIDA İYİ PARTİLİ DESTEK VERDİ
Medyanın kendisine karşı tutumunu “O meydanlar doluyorsa, o şehir sizi konuşur, ‘kadın geliyor, iyi parti geliyor' deniyor. Dolayısıyla bu işi o yolla çözüyorsunuz. Ama vatandaşın bilgi alma hakkı ortadan kalkıyor” ifadeleri ile eleştiren Meral Akşener'e çok sayıda İYİ Partili'den destek geldi.

MERAL AKŞENER'İN KATILDIĞI PROGRAM DUVARA YANSITILDI
CNN Türk ve Kanal D binaları önünde toplanan kalabalık bir İYİ Parti kitlesi ellerindeki meşaleleri yakarak bütün dikkatleri üzerlerine topladı. Ayrıca Meral Akşener’in Habertürk TVde katıldığı programı sinevizyonla duvara yansıtarak izletildi.

PROTESTODA BULUNDULAR
Partililer CNN Türk’ün, İYİ Parti ve Meral Akşener’e uyguladığı iddia ettikleri ambargoyu protesto etti.