Televizyon
14 Şub 2011 13:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:02

KANAL D ROMANYA'NIN GENEL MÜDÜRÜ HANGİ YAPIM ŞİRKETİNE TRANSFER OLDU?

Kanal D Romanya'nın Genel Müdürü Hatice Soysev Kolat, yaklaşık 5 yıldır devam eden Romanya gorevini noktalayarak, yurda döndü.

Kanal D Romanya’nın Genel Müdürü Hatice Soysev Kolat, yaklaşık 5 yıldır devam eden Romanya gorevini noktalayarak, yurda döndü...

Hatice Soysev Kolat Türkiye’de Kanal D’nin programlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışırken, 2006 yılında yurtdışında kurulan yabanci dilde yayın yapan ilk Türk girişimi TV olan Kanal D Romanya’nin Kurucu Genel Müdürü olarak Romanya’ya giderek, kolları sıvadı.

2007 yılında yayın hayatına başlayan Kanal D Romanya, Hatice Soysev Kolat yönetiminde çok kısa sürede zorlu Romen rakiplerini geride bırakarak, ülkenin ilk 3 kanalı arasına girmeyi başardı.

20 yıllık birikimiyle, kariyerine sektörün bir başka alanında devam etmeye karar veren Hatice Soysev Kolat, Türkiye’nin en büyük TV yapım şirketlerinden biri olan Sinevizyon TV ile anlaşarak, yeni dizi ve TV projelerine imza atmak icin kolları sıvadı..

Hatice Soysev Kolat, ilk iş olarak, önümüzdeki gunlerde Bosna’da çekimleri başlayacak olan iddiali bir dizi icin, Bosna’ya gitmek üzere hazırlıklara başladı.