Televizyon
05 Nis 2010 14:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

KANAL D RİSK ALMAYACAK!.. İŞTE İRFAN ŞAHİN'İN DİZİLER İÇİN VERDİĞİ KARAR!..

Sadece Kanal D'nin başındayken reyting rekorları kıran dizileri peşi sıra yayınlayan İrfan Şahin Doğan TV CEO'luğu görevine gelince Kanal D'nin reytinglerini riske etmeme kararı aldı.

2006 yılında Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından televizyona uyarlanan, Ali Rıza Bey ve beş çocuğu etrafında yaşanan dramı konu alan “Yaprak Dökümü”nün bu sezon final yapacağı açıklanmış, hatta finaliyle ilgili tüyolar veren tanıtımlar çekilmişti. Ancak son haftalarda kulislerde dizinin önümüzdeki sezon da devamedeceği şeklinde iddialar ortaya atılmıştı.

Ay Yapım ve Kanal D yönetimi sonunda bu iddialara son noktayı koydu ve dizinin beşinci sezona uzatılmasına ve 13 bölüm yayınladıktan sonra ocak ayında final yapmasına karar verdi.

Dizinin devam etmesinde Kanal D Genel Müdürü İrfan Şahin’in en çok reyting alan dizisini kaybetmek istememe ısrarının etkili olduğu öğrenildi. Fakat izlenme rekorları kıran dizinin önümüzdeki sezon da bitip bitmeyeceği kesin değil.

Zira dizinin üçüncü yılının tanıtımlarında “Yaprak Dökümü final sezonuyla karşınızda olacak” denmişti. Ancak üç sezonun sonunda kan kaybetmesi beklenen dizi sürpriz yapıp, reytingleri silip süpürünce, bu sezon olduğu gibi devam etmesi kararlaştırılmıştı. Öte yandan, yine Ay Yapım’ın yapımcılığında çekilen, “Yaprak Dökümü” gibi bu sezon final yapacağı açıklanan “Aşk-ı Memnu” dizisinin de önümüzdeki sene devam edeceği konuşuluyor