Televizyon
29 Kas 2017 17:34 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:49

Kanal D bir ilke imza attı! Dizi ilk bölümde yayından kaldırıldı!

Geçtiğimiz hafta Çocuklar Duymasın'ın yerine Kanal D'de ekrana getirilen 'Hayati ve Diğerleri' dizisi ilk bölümde yayından kaldırılarak Türk dizi tarihine geçti.

Televizyoncu İrfan Şahin'in patronu olduğu 1441 Yapım'ın imza attığı eğlenceli dizinin ilk bölümü önceki pazar 'Çocuklar Duymasın'ın yerine yayınlanmıştı. Ancak, Poyraz Karayel'le çıkış yakalayan Celil Nalçakan'ın başrolünü oynadığı dizinin ilk bölümü reytinglerde beklentiyi karşılayamadı.

YAYININA ARA VERDİLER

Bunun üzerine Kanal D bir karara imza attı ve yayınına bir hafta ara verdiği 'Çocuklar Duymasın'ı yeniden pazar akşamına aldı. İlk 5 bölümü hazır olan 'Hayati ve Diğerleri'nin yayınına ise ara verildi. Bu gelişmenin ardından geçen hafta kanalın 'Hayati ve Diğerleri' dizisini pazar akşamı saat 22.00 diliminde Çocuklar Duymasın'ın hemen ardından yayınlanmayı teklif ettiği ancak yapımcının bunu kabul etmediği konuşuluyor.

AKIBETİNİN NE OLACAĞI BİLİNMİYOR

Öte yandan dizinin elde kalan 5 bölümü yayınladıktan sonra kaldırılacağı ya da yaz aylarında devam edeceği iddiası da gündeme geldi. Ancak dizinin yapımcısı İrfan Şahin ise, "Şu anda yayında değiliz. Dizinin durumuna eldeki 5 bölümü yayınlandıktan sonra karar vereceğiz. Ancak henüz dizinin yayın tarihini biz de bilmiyoruz" açıklamalarında bulundu