Televizyon
22 Eyl 2012 17:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:10

KANAL 7 HABER MERKEZİ'NDE YENİDEN YAPILANMA! KİM, HANGİ GÖREVE GETİRİLDİ?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Kanal 7 Haber Merkezi'nde yeni yayın dönemiyle birlikte hareketlilik yaşanıyor.

Kanal 7 Haber Dairesi Başkanı Nazmiye Yılmaz yönetimindeki Kanal 7 Haber Merkezi’nde yeni yayın dönemiyle birlikte hareketlilik başladı.

Yeni yapılanmanın gerçekleştiği Haber Dairesinde Mehmet Yazıharman Haber Müdürü, Taha Dağlı Dış Haberler Müdürü olarak görevlerine devam ederken, editörler İbrahim Kıran ve Semanur Yaman Haber Müdür Yardımcılığı’na getirildi. Uzman Muhabirler Adnan Gayhan ve Ahmet Gemici İstihbarat Şefi olurken, muhabir Esra Çelebioğlu editör, Emine Okumuş ve Ayşegül Bütünbaş da Uzman Muhabir olarak görevlendirildi.

Genç muhabirlerle takviye edilen Kanal 7 Haber Merkezi hafta içi üç, hafta sonu da iki bülten hazırlıyor.

Kanal 7’de haber koşusu Banu Taviloğlu'nun sunduğu Kanal 7’de Sabah’la başlıyor, deneyimli spiker  Hülya Seloni’nin sunduğu Kanal 7 Ana Haber bülteni  ile devam ediyor. Saat 18.00’de yayına giren Kanal 7 Ana Haber’in ardından saat 21.00’de Erhan Çelik’in sunduğu Fehmi Koru’nun yorumlarıyla katıldığı Haber Saati ekrana geliyor.  Hafta sonu Tümer Doğru’nun dinamik sunumuyla saat 18.00’de ekranlara gelen Haftasonu Haberleri de Kanal 7 izleyicilerine hafta sonu dünya ve Türkiye’de yaşanan olayların ayrıntılarını aktarıyor. 

MEDYARADAR/ÖZEL