Gündem
31 Ağu 2010 23:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

KANAL 7 ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU!

Kanal 7 yayın grubunun çalışanları önceki akşam düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Davette eski ve yeni çalışanlar bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Florya’daki sosyal tesislerinde düzenlenen yemeğe Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Çelik, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Kanal 7 Haber Dairesi Başkanı Nazmiye Yılmaz, Radyo 7 Genel Yayın Müdürü Ferman Karaçam ile birlikte Kanal 7, Radyo 7, Ülke TV ve Haber 7 çalışanları katıldı.

Mahmut Tuncer, Ezgi Sertel, Mustafa Alcan, Muhsin Bay, Seyfullah Türksoy, Duygu Meltem Yalçınkaya, Uğur Canbolat gibi Kanal 7 ve Ülke TV’nin sevilen ekran yüzlerinin de katıldığı davette duayı Kanal 7’de sahur programını başarıyla sunan Ömer Döngeloğlu yaptırdı. Yemeğe katılanlar tasavvuf grubu Grup Dergah’ın ilahilerini dinlediler.

Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman yemekten sonra çalışanlara hitaben bir konuşma yaptı. Karaman “Bugün buraya gelen ya da gelemeyen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Kanal 7 yayın grubunda bugüne kadar 1000’den fazla çalışan yer aldı. Pek çok arkadaşımız da bugün çeşitli basın-yayın kuruluşlarında başarılı çalışmalarını sürdürmektedir. İnşallah bu çalışmalarınız bundan sonraki yıllarda da hep başarılı bir şekilde devam eder.” dedi.

Ülke TV’nin başarılı programcılarından İlker Uykal’ın sunuculuğunu yaptığı İftar programı Mustafa Özcan Güneşdoğdu grubunun tasavvuf müziği dinletisiyle sona erdi.

ETİKETLER
#iftar #kanal7