Kanada Başbakanı Trudeau boşanıyor! Karara ihanet mi neden oldu?

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun duyurusu dünya gündemine bomba gibi düştü. Göreve geldiği günden bu yana dış görünüşüyle oldukça konuşulan Trudeau'nun 18 yıllık evliliğinde boşanma kararı aldığını duyurmasının ardından gözler ayrılık kararının arkasındakilere çevrildi. Trudeau'nun 2015 yılında çekilen görüntüleri "Boşanmanın ardında ihanet mi var?" sorularını gündeme getirdi.

Kanada Başbakanı Trudeau boşanıyor! Karara ihanet mi neden oldu? - Sayfa 1

Kanada Başbakanı Justin Trudeau (51), sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 18 yıldır evli olduğu eşi Sophie Gregoire Trudeau (48) ile boşanma kararı aldıklarını açıkladı. Instagram hesabındaki açıklamada yaşındaki Trudeau, "pek çok anlamlı ve zor konuşmanın" ardından çiftin "ayrılma kararı aldığını" ilan etti.

117
Kanada Başbakanı Trudeau boşanıyor! Karara ihanet mi neden oldu? - Sayfa 2

Kanada'nın eski başbakanlarından Pierre Elliott Trudeau'nun oğlu olan Justin Trudeau, Sophie Gregoire ile 28 Mayıs 2005'te Montreal'de evlenmişti.

217
Kanada Başbakanı Trudeau boşanıyor! Karara ihanet mi neden oldu? - Sayfa 3

Sophie Gregoire Trudeau, geçen yılki evlilik yıl dönümü paylaşımlarında, çiftin "güneşli günler, şiddetli fırtınalar ve aradaki her şey" arasında gezindiğinden bahsetmiş ve uzun vadeli ilişkilerin "pek çok yönden zorlayıcı" olabileceğini duyurmuştu.

317
Kanada Başbakanı Trudeau boşanıyor! Karara ihanet mi neden oldu? - Sayfa 4

ÇOCUKLAR BABADA KALIYOR

Kanada Başbakanı Trudeau, yaptığı açıklamada, "Herkese merhaba, Sophie ve ben birçok anlamlı ve zor konuşmadan sonra ayrılma kararı aldığımızı paylaşmak istiyoruz. Her zaman olduğu gibi, birbirimize ve inşa ettiğimiz ve etmeye devam edeceğimiz her şeye derin sevgi ve saygı duyan yakın bir aile olmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın iyiliği için, bizim ve onların mahremiyetine saygı göstermenizi rica ediyoruz. Teşekkür ederiz" dedi.

417