Kan donduran detaylar... 'İsmail Küçükkaya ağzımı kapatıp sürükledi!'

Fox sunucusu İsmail Küçükkaya'dan gördüğü fiziksel ve şiddeti tüm ayrıntılarıyla anlatan Eda Demirci, eski eşinin tüm iddialarına yanıt verdi. Daha önce yaptığı açıklamada şiddetin daha düğün günü başladığını ve üzüntüden kanser olduğunu söyleyen Demirci, "Yaptığına şiddet demiyor, 'Ne var bunda, bir şey yok' diyordu." dedi.

Kan donduran detaylar... 'İsmail Küçükkaya ağzımı kapatıp sürükledi!' - Sayfa 1

Magazin Noteteri programına yaptığı açıklamalarla gündemi sarsan Eda Demirci, dün de Hürriyet'ten Fulya Soybaş'a yaşadığı şiddeti ayrıntılarıyla anlatmıştı.

O röportajın ikinci bölümü yayınlandı. Demirci, eski eşi İsmail Küçükkaya'nın iddialarına tek tek yanıt verdi. İşte o röportaj...

110
Kan donduran detaylar... 'İsmail Küçükkaya ağzımı kapatıp sürükledi!' - Sayfa 2

İDDİA 1: İsmail Küçükkaya şiddet iddialarını kesin bir dille yalanlarken, Fulya Soybaş’a “Ortada bir şiddet olmadığı için haliyle delili de yok” demişti.

Cevap: Annem, ablam, dayım ve Arzu isimli bir arkadaşım yaşadıklarıma tanık oldukları için mahkemede çıkıp şahitlik yaptılar. Fiziksel ve psikolojik şiddetin tüm detaylarını anlattılar. Bir gün Mersin’de konsere gitmiştik, bir kadınla mesajlaşmasını yakaladım, kavga ettik. O gün gözüme yumruk attı. Ki bu bardağı taşıran son damlaydı.


210
Kan donduran detaylar... 'İsmail Küçükkaya ağzımı kapatıp sürükledi!' - Sayfa 3

‘CANLI ŞAHİTLERİ VAR’

Ablamı görüntülü aradım. Yüzümün halini gösterdim. Başıma gelenleri anlattım. O da “Eda’yı çok hırpalamışsın, neden böyle yaptın?” diyerek İsmail’e mesaj attı. O mesajlaşmaları ve ayrıca o gün ablam ve annemle, olduğum yerden beni gelip almaları için yaptığım tüm telefon görüşmesi kayıtlarını mahkemede delil olarak sundum. Neden darp raporu almadım? İnsan kendine yakıştıramıyor o şiddeti. Utandım, korktum, çekindim. Karakola gitmek istemedim, başı derde girsin istemedim. “Bir şekilde yolunu buluruz” diye düşündüm. Ama o yolu hiç bulamadık. Bir kadının karakola ya da hastaneye gidip ‘Ben dayak yedim’ demesi çok zor. Hele ki bu kadın bir öğretmen, eşi de hayli tanınmış biriyse. Karşı taraf güçlü olunca yalancı kadın durumuna düşmekten de çekindim. Kaldı ki inkâr etmek isteyen raporu da inkâr eder. ‘Kapıya çarpmış, düşmüş’ der. Benim canlı şahitlerim vardı. Onların şahitliği ve delil olarak sunduğum mesajlaşmalar vardı. Bir şeyleri ispatlamak bu kadar zor olmamalı.


310
Kan donduran detaylar... 'İsmail Küçükkaya ağzımı kapatıp sürükledi!' - Sayfa 4

ŞİDDETİ BASİTLEŞTİRİYORDU

İDDİA 2: İsmail Küçükkaya: “Asla fiziksel şiddet uygulamadım.”

Cevap: İsmail bana 3 kez fiziksel şiddet uyguladı. İlk şiddet 2017 4 Mart’tı, ağzımı kapadı, nefessiz bıraktı. İkincisi 24 Mart’tı. Kafamdan tuttu, sürükleyerek ve ağzımı kapayarak, perde açık olduğundan kimse görmesin diye kütüphaneye doğru sürükledi: “Şu konumum olmasa ağzını burnunu kırardım” dedi ve üçüncüde yaptı da. Mersin’de gözüme yumruk attı, tırnakladı.


410